Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most valami új divat? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most valami új divat? Ki járt már hasonlóan illetve ki szembesül ár ilyennel?

Figyelt kérdés
Már nem most szembesülök vele először, hogy a sok fiatal csaj miért van úgy oda a Kárhozottak Királynője c. film Lestatjáért, valamint azt tapasztalom ha egy csaj megismerkedik egy olyan csávóval aki a fent említett film főszereplőjének a hasonmása akkor azonnal beleesnek. Miért van ez? Ha így van akkor én hogyan hasonlíthatnék rá? Mi olyan különleges benne? Véleményeket kérnék a srácoktól és a csajoktól is! 17F

2014. szept. 9. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ostoba p.icsáknak mindegy!
2014. szept. 9. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Stuart Townsend nem egy rossz pasi. Egyébként meg mostanában olyan "misztikus-kultusz" van, főleg a fiatalok körében, "divatos" rajongani a vámpírokért. Ld. Alkonyat hatalmas sikere (megjegyzem az Alkonyat Edwardjánál Stuart Townsend százszor jobban néz ki szerintem, de ez ugye ízlés kérdése is).
2014. szept. 9. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
megnéztem,hát nekem ez a gyerek elég melegnek néz ki
2014. szept. 9. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Haha ezen jót nevettem. A legtöbben nem is ismerik azt a filmet, viszonylag régi már, és soha nem volt akkora durranás, még a mostani nagy vámpírlázban sem kapták fel.(Pláne az Interjú a vámpírralhoz képest, ami sokkal jobb volt és Lestat is jobban hasonlított a könyvben leírtra.) Én 11 éves korom körül láttam, előtte természetesen semmit nem tudtam a Vámpírkrónikákról, viszont a karakterbe nekem is rögtön sikerült belezúgnom. Több okból is. Egyrészt Stuart Townsend amúgy is helyes férfi, hosszú hajjal, kis sminkkel, meg vicces rocksztáros szerelésekkel meg főleg. Ebben a filmben nagyon jó az arcmimikája, amit a gótikus smink még jobban kiemel. Az a nézés, meg azok az őrült grimaszok utánozhatatlanok. A szinkronhangja is nagyon-nagyon el van találva, ahogy flegmán-vontatottan beszél, némi orrhanggal. A számok amikben "Lestat" énekel is iszonyat jók. A filmbeli számokat valójában a Korn adja elő(létező együttes), az ő énekesüknek pedig valami brutálisan-hátborzongatóan jó hangja van, így Lestatnak is a filmzenékben. Szóval röviden: jó külső adottságok, jó hang, jó stílus, jó mimika. Plusz ott az a szerelmi szál is Jesse-vel ami elég Alkonyat-szagú. A jól bevált rosszfiú(vámpír), aki a lelke mélyén jó, és szerelmes lesz az átlagoska kiscsajba, akinek még az életét is megmenti, és feltárj neki az elfojtott érzéseit. De ez amúgy teljesen a filmrendező agymenése, a könyvben nincs ilyen, ott Jesse és Lestat alig találkoznak, semmi nincs köztük. Szóval azért Anne Rice írónőt ne hasonlítsuk Stephenie Meyer-hez, a Vámpírkrónikákat az Alkonyathoz, Lestatot Edwardhoz. Mert a Vámpírkrónikák egy nagyon más szint mint a mai vámpíros sztorik. Az Interjú a vámpírral ennek a filmnek az előzménye, csak az még a könyv alapján készült, ezért színvonalasabb is lett. Azt nézze meg, akinek elege van a tinidrámás-vámpíros sztorikból.
2014. szept. 9. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!