Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek egy "barátság extrákkal" kapcsolatban? Most kezdek belefolyni egybe éppen.
Hasonló helyzetben voltam én is. Annyi különbséggel, hogy a sráccal, akivel majdnem megtörtént nem ismertük egymást olyan régóta. De tényleg csak olyan célzattal történt volna meg, hogy én is legyek túl rajta, szerettem volna már megtapasztalni. Csakhogy közben jött valaki más, akivel meg többet is el tudok képzelni. Így tőle kaptam meg az első csókomat is és vele lesz hamarosan az első alkalom is. És ez jó érzés, hogy ennyire érzem, hogy vonzódik hozzám, akar engem és így azért különlegesebb lesz az egész.
Visszatérve rád. Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha ezt a szüzesség dolgot már valamilyen szinten nyűgnek érzed, akkor megoldás lehet ez a barátság extrákkal kapcsolat. Oké, egyszer majd tényleg jön valaki, akibe szerelmes leszel és tényleg úgy lesz a legjobb érzés, ha vele veszítheted el. Csak ki tudja, hogy mikor talál rád ez a valaki... Az a gondolat pedig nem vonzott, hogy 30 éves koromig is szűz maradjak. (Legalábbis én így gondolkoztam.) Úgyhogy azért tényleg alaposan gondold át, hogy ez neked mennyire is fontos.
21/L
"mert mi van ha..."
Ha minden lehetséges "ha"-ra figyelnénk, ami szóba jöhet akkor sose csinálnánk semmit. Ismered a srácot már 4 éve, nem egy idegen, simán megpróbálhatjátok. Az biztos, hogy ha nincsenek érzések, akkor később majd ne erre alapozz, mert érzésekkel nagyságrendi különbségek vannak. Még akkor is ha felfokozott állapotban vagytok. Érzésekkel még annál is több lehet.
Neked kell eldönteni.
sziaa:)
tudom reg tetted mar fel a kerdest, de azert valaszolok, hatha nem tortent meg smmi:D
nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, es igen terveztem lefekudni vele. sokat beszeltunk errol hogy o nem akar baratnot, mert csalodott sokat stb. ezert maradt a baratsag extrakkal. na mindegy. szoval fent voltam parszor, volt minden, kiveve szex, es az is csak azert nem mert feltem mit gondol rolam ha rovid ido utan lefekszem vele. bonyodalom az egeszbe hogy közben beleszerettem, es ez a veszely nalatok is fenn all. o termeszetesen nem volt szeremes belem, mielott meg lefekudtunk volna osszejott massal, es en azota utana sirok. igazabol lehet sot valoszinu hogy ha lefekudtem volna vele azt mist megbantam volna, de azt hogy nem fekudtem szerintem meg jobban banom. szoval ha megfogadsz egy tanacsot: aamit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. najo nem igy ertettem. en megtennem a helyedbe mert kesobb sokkal jobban fogod banni azokat a dolgokat amiket nem tettel meg, mint azokat amiket megtettel. eottem szolo jol mondta. elj a manak...:)
sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!