Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy rohadtul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy rohadtul rusnya fiúként legyen végre valami normális életkedvem?

Figyelt kérdés
Mindig látom ezeket a gyönyörű,csinos,szexis,kívánatos fiatal csajokat,akik teljesen semmibe vesznek és tesznek rám,én meg csak állok és csorgatom a nyálam eszeveszettül,sosem volt még barátnőm 20 évesen.Persze miután fb-n rákeresek az adott lányra,kiderül,hogy jó ideje kapcsolatban van valami szépfiúval...engem még tényleg le sem szarnak,mert rohadtul rusnya vagyok.Már beletörődtem amennyire tudtam,az arcomon nem lehet változtatni,de mégis éget az érzés legbelül időnként,hogy nekem sosem lesz esélyem lányoknál,nem lesz részem az örömben,amit okoznak,és ilyenkor depresszióba hajlok elég sokáig..
2014. nov. 13. 19:38
1 2 3 4
 21/31 LeftBehind ***** válasza:

Ha valaki lejjebb adja a mércét azért nem kell, mert neki mindegy csak legyen barátnője. Ha valaki nem adja lejjebb, akkor azért nem kell mert felszínes disznó aki csak a szexre megy.

Tökmindegy mit csinálunk, csak veszthetünk...

2014. nov. 13. 20:49
 22/31 A kérdező kommentje:

De miből adjak lejjebb?

Van,aki tetszik és van,aki nem.Olyannal nem tudok lenni,aki semmit nem mozgat meg bennem vagy egyenesen taszít.

Hiába születtem rondának,ugyanúgy a széphez vonzódom én is,ez ellen nem tudok mit tenni.

Ahogy egyedül,úgy egy nem megfelelő párral is boldogtalan és depressziós lennék.

Ezen csak az segítene,ha olyan barátnőm lenne,aki tényleg tetszik nekem és még a személyisége is passzol.Nem tehetek kompromisszumokat,mert nincs értelme,nem megoldás.

2014. nov. 13. 20:54
 23/31 anonim ***** válasza:

"Rusnya az arcom,ez a baj,semmi más." - Tévedsz. Az utolsó #22-es hozzászólásodon kívül eddig csak azt ismételgetted, te ronda vagy, de semmilyen tanács nem volt eddig elég jó neked. Tele van GYK önsajnáltató fazonokkal, akik feljönnek panaszkodni, de ha segítünk vagy szólunk, talán nem az arcoddal lesz az elsődleges gond, zsigerből ignoráljátok és ismétlitek tovább a berögzült kifogást. Kár belétek a tanács, komolyan.

Írtak pozitív gondolkodásmódról, te legyintettél.

Írtak főzésről az életkedv miatt, mint kreatív tevékenység, arra is legyintettél.

Írtak hasznos életcélokat hogy legyél önmagaddal elégedettebb, hogy javuljon az önképed, de ennél is értetlenkedtél, megint jött a "Ronda Vagyok Csak Ez Számít" szöveg.

Ha nem akarsz változni, ha csak panaszkodni akarsz, akkor ne úgy tedd fel a kérdést, "Mit csináljak?"

2014. nov. 13. 20:59
 24/31 anonim ***** válasza:
De milyen lányok jönnek be? Mi a lányideálod?
2014. nov. 13. 21:50
 25/31 anonim ***** válasza:

A mércét nem pont úgy értettem...

nem lehet mindenkinek bombázó nője, meg BMW-je vagy 50-es karja.

Ne csak a külsővel foglalkozz, már mint a csajok úgyében, most egy átlagos csaj is lehet vonzó, kedves stb.

Engem is érdekelne, milyen csajra vágysz?

Egy jó tanács kezdj el edzeni. Én amióta edzem, sokkal jobban érzem magam külsőleg-belsőleg egyformán. Egy csúnya arcot fel lehet turbózni egy jó testtel, stílussal, humorral. :)

Nagyon fontos, hogy próbáld meg jól érezni magad a bőrödben és ez kihatással lesz a környezetedre is.

2014. nov. 13. 22:36
 26/31 anonim ***** válasza:

"nem lehet mindenkinek bombázó nője, meg BMW-je vagy 50-es karja."

Ez még rendben is lenne, csak tudod mi nem? Hogy a nő (ami ezek közül a legfontosabb), az egy veled született tényezőn múlik, másnak azért lehet meg, amit te mindennél jobban akarsz, mert mázlistább génekkel született, és ezt nehéz megemészteni. Hogy nem a befektetett energiától, valami emberi teljesítménytől függ, mint a másik kettő általad említett, hanem szimplán attól, hogy mit örököltél.

2014. nov. 13. 22:42
 27/31 A kérdező kommentje:
26os igaz...
2014. nov. 13. 22:44
 28/31 anonim ***** válasza:

Jó igaz, igaz...

De ennyi erővel, ha valaki pl. szegénynek születik akkor abból már nem lehet senki??...

önsajnáltatás helyett talpra kel állni!

felhozom az én példámat:

itt voltam senkin..., pár éve elvesztettem a szüleimet (már ekkor is szegények voltunk)

Nagy szüleihez kerültünk és ott sem volt jobb a helyzet...

Megfogadtam, hogy nem fog a hugom semmiben hiányt szenvedni.

Étettségiztem, + egy jó szakma és sikerült találni egy jó munkahelyet.

Nem vagyok én sem az a nagyon "szép selyem fiú" :D és egy barátnőm volt, és Ő van most is. Sokan mondják nem "elég szép hozzám", én lesz4rom, szeretem és kész.

Ezzel azt mondom, nem csak fullos csajokat lehet szeretni. Úgy érzem te csak a külsőségekre hajtassz... figyelj, meglehet gyönyörű egy lány, de belül meg egy senki, sz4r alak... persze akinek nem inge...

Az edzést homolyan mondtam. Fegyelmezettségre tanít, önbizalmat ad, és nem utolsó sorban királyul nézel majd ki ;) és ez + pont.

ja és ahugom orvosira készül ha minden összejön :)

2014. nov. 14. 07:13
 29/31 anonim ***** válasza:
Szia! Végigolvastam a kommentjeidet.Értelmes srácnak tűnsz és nem hülyeség az amit leírtál,de két valamit figyelmen kívül hagysz: a szépség belülről fakad és mindenkinek más a szép. Attól,hogy te rondának tartod magad, lehet,hogy másnak tetszel. A másik meg az,hogy nagyon sok múlik a személyiségeden. Nőként velem többször is előfordult már,hogy egy férfi külsőre nem igazán tetszett, de mégis volt benne valami ami megfogott és ami kívánatossá tette számomra.(akár egy gesztus, a hangja, a viselkedése egy bizonyos szituációban, intelligenciája,határozottsága, egy érték amit képviselt, státusza...stb). Mert vágy nem csupán a külsőre korlátozódik! És ez fordítva is igaz. Volt már olyan is,hogy egy férfit kifejezetten helyesnek tartottam, de mégsem vonzódtam hozzá vagy egy nőt kifejezetten szépnek ugyanakkor taszítónak a személyisége miatt.Tudom,hogy nehéz mert egyedül érzed magad és sok "szép" embernek van párja,együtt vannak boldogok stb,de szerintem fölöslegesen rágod magad, annyi van,hogy még nem találtad meg a párod.Idővel jönni fog hidd el:)
2014. nov. 14. 19:44
 30/31 ngng79 válasza:

Nem számit a csajoknál, ha rusnya vagy. Ne csorgasd a nyálad utánuk. Az amit gondolsz magadról azt kisugárzod a környezetedre. Írj rájuk az fb: "hogy tudsz ellenállni nekem?"

Mit gondolnak? Az hogy: "Honnan veszi a bátorságot ez a rusnya?"

Megnevetteted ôket és a jó humorérzék a bugyijukba vezetô egyik legbiztosabb út.

Ne becsüld le magad, mert a külsöd az csak a felszíned; és minden jó nô, csúnya pasi ágyában "vigasztalódik" mert a szépfiúja összetörte a szívét. Mindig ez van.

2016. máj. 21. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!