Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy rohadtul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy rohadtul rusnya fiúként legyen végre valami normális életkedvem?

Figyelt kérdés
Mindig látom ezeket a gyönyörű,csinos,szexis,kívánatos fiatal csajokat,akik teljesen semmibe vesznek és tesznek rám,én meg csak állok és csorgatom a nyálam eszeveszettül,sosem volt még barátnőm 20 évesen.Persze miután fb-n rákeresek az adott lányra,kiderül,hogy jó ideje kapcsolatban van valami szépfiúval...engem még tényleg le sem szarnak,mert rohadtul rusnya vagyok.Már beletörődtem amennyire tudtam,az arcomon nem lehet változtatni,de mégis éget az érzés legbelül időnként,hogy nekem sosem lesz esélyem lányoknál,nem lesz részem az örömben,amit okoznak,és ilyenkor depresszióba hajlok elég sokáig..
2014. nov. 13. 19:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"gyönyörű,csinos,szexis,kívánatos"

Miért van az, hogy itt gyakorin azok akik saját bevallásuk szerint csúnyák, panaszkodnak arról, mennyire felszínes és sekélyes a világ amiért őket mindenki semmibe veszi, de ha nőt keresnek, sosem belső tulajdonságot sorolnak, mindig a gyönyörű vagy extra kell?

2014. nov. 13. 20:08
 12/31 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem panaszkodtam,hogy mennyire felszínes a világ.Mindenkinek a szép,vonzó kell és ez így van rendjén.De én ronda vagyok,így sosem fogok szép lányt kapni,ezt nem tudom feldolgozni.
2014. nov. 13. 20:17
 13/31 anonim ***** válasza:

Talán túl magasra rakod a mércét.

Előbb szeresd meg magadat és aztán tudsz majd másokat.

Ja és osztom a #10-est.

2014. nov. 13. 20:19
 14/31 anonim ***** válasza:
11-es, de pont ettől érzi magát szrul az ember. Mindenki olyannal lenne boldog, akihez vonzódik, és elég tré érzés tudni, hogy olyan adottságokkal jöttél a világra, amikkel ez neked elérhetetlen, vagy legalábbis rohadtul valószínűtlen.
2014. nov. 13. 20:31
 15/31 A kérdező kommentje:
Így gondolom,rohadtul nem tehetek róla,hogy rusnya arcom van.
2014. nov. 13. 20:36
 16/31 anonim ***** válasza:
13, nem hiszem hogy magasabbra tenné a mércét, mint hogy "aki még tetszik". Annál alacsonyabbra meg már nem érdemes. Csak sajnos van akinek ez sem vág egybe az elérhetővel.
2014. nov. 13. 20:43
 17/31 Szergej55 ***** válasza:
Akkor ne csinálj semmit, savanyodj be, legyél depressziós. Jó szórakozást hozzá. Sajnálom, de ha te nem akarsz változni, mi mit csinálnánk veled?
2014. nov. 13. 20:44
 18/31 A kérdező kommentje:
Mit,mit változzak?Rusnya az arcom,ez a baj,semmi más.
2014. nov. 13. 20:46
 19/31 anonim ***** válasza:
Sokáig én is elég ocsmánynak hittem magam, aztán rájöttem, hogy elég jóképű vagyok.
2014. nov. 13. 20:48
 20/31 anonim ***** válasza:

Senki nem is hibáztatott érte, arról nem is tehetsz ahogy kinézel. Az értékrend már annál inkább baj.

Pont egy kevésbé szerencsésen kinéző embertől lenne elvárhatóbb, hogy ne kinézet alapján ítéljen/válasszon.

2014. nov. 13. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!