Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet találni olyan fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan fiút aki csak házasság után akarna szexelni?

Figyelt kérdés
Mert én is ilyen vagyok.

2014. nov. 13. 13:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, azt próbáljuk megértetni veled, hogy az ilyen fap*csák ne akarjanak férjhez menni. Menj szépen apácának, Jézus nem fog a szexért nyaggatni. (Legfeljebb a rendfőnöknő, de az már más lapra tartozik.) Egészséges embernek, legyen az férfi, vagy nő, szüksége van a szexre. Örök életére boldogtalanná teszed azt a férfit, aki téged feleségül vesz.
2014. nov. 13. 14:13
 22/29 anonim ***** válasza:
58%
Tegyük hozzá, hogy ez nem a kérdező hibája, hanem csúnyán félrenevelték. Nagyon durván félretájolták. (és meglesz a böjtje sajnos)
2014. nov. 13. 14:14
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha nem is az a lényeg, de biztos, hogy ha esetleg nem lesz jó, az hatással lesz az egész házasságra. Íme egy példa: Tortát csinál valaki, ez a személy egy picit ízlésficamos :D ezért a tortába és a tetejére is rak mindenféle dolgot. Például: banán, alma, dió, fahéj, majonéz, torma, és mindezek mellett még pudingot is szeretne kenni a tetejére. De nem próbálja ki a tejet, ami a pudinghoz kell, és sajnos nem veszi észre, hogy már nem jó. Mikor megcsinálja a pudingot, már késő. Megkostólja, de ahelyett ,hogy kiöntené valahova , rákeni a tortára, mert mégiscsak nem torta a torta puding nélkül. Jól becukrozza, és úgy tesz mintha minden rendben lenne. De amikor elkészíti készre, és megkostólja ,hiába minden más jó és szép és finom ,nem tud elvonatkoztatni afelől ,hogy a puding nem jó. Ott motoszkál a fejében, hogy bárcsak kiöntöttem volna és a helyette egy jobbat csináltam volna akkor, DE mostmár késő, az egész tortán érződik, hogy valami nem stimmel.

Ennyi volt a mai történetem. Jah és a kérdèsedre a vàlasz, járj el ilyen bibliakörökre..és keress valakit, aki szintén úgy vélekedik ,mint te. Jah....de ilyenkor ne légy válogatós, a belső értékeket nézd inkább. És NE azzal kezdj az első randin, hogy te olyan férfit keresel, aki majd csak a házasság után érhet hozzád. Viszont, ha nem vagy hívő és csak azért vársz a házasságig, mert beléd nevelték, akkor tényleg csak az aszexuális férfiak jöhetnek szóba. További szép napot! ^^

2014. nov. 13. 14:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Nos igen, kedves kérdező, lehet, hogy neked nem fontos a szex, vagy most úgy gondolod, de abba nem gondolsz bele, hogy a másik félnek mondjuk igenis az lenne? Azt szeretnéd, hogy a párod boldogtalan legyen? Amikor lehetnétek együtt boldogok? Nem kell, hogy a szex körül forogjon a világ, de igenis része az életnek, és nem egy undorító, sátántól való dolog, hidd el. Nagyon is szép tud lenni.
2014. nov. 13. 14:33
 25/29 anonim ***** válasza:

Nicsak, én pont ilyen vagyok, kérdező. Deeee... IGENIS számít a jó szex, meg az, hogy kellően fontos legyen. Ha ez nincs meg, a házasság nem lesz tartós. Szóval én támogatlak az elhatározásodban, de el kell ismerned, hogy fontos a szex. Részben ugyanis azért házasodsz össze valakivel... mondom részben. Ha meg ezt a fajta boldogságot máshol találja meg az illető, akkor nincs sok értelme, hogy elvett téged, nem? Meg aztán ez kölcsönös. Neked is fontos lesz majd, hogy jó legyen, ha egyszer megtapasztalod.

Szóval lehet így csinálni és nincs ezzel különösebb baj, csak tanuld meg helyén kezelni a dolgot, különben tényleg egy frigid fapi*a leszel, akit ha el is vesz valaki, rövid úton meg is csal a férje vagy elhagyja, aztán Macskás Hölgy leszel.

Az élet fontos része, na!

23/F

2014. nov. 13. 15:23
 26/29 A kérdező kommentje:
Most már elárulom Hit Gyülis vagyok.
2014. nov. 13. 21:14
 27/29 Noydra ***** válasza:
És mennyi idős?
2014. nov. 13. 22:45
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Gondoltam, hogy az vagy. A hozzád hasonló szektásoknál már csak azok jobbak, akik a valóvilágot bámulják. Persze nem te tehetsz róla, hogy kimosták az agyad. Remélem azért egyszer felébredsz, és meglátod, hogy milyen emberek vesznek körül.
2014. nov. 14. 08:37
 29/29 anonim ***** válasza:
29%

Figyeld már, hogy fel van háborodva a vallásra és a "szektákra" (amikről egyébként semmi közelebbit nem is tudnak) a kommentelők nagy része! Mintha az meg annyira jó lenne, amit ők csinálnak.

Azért megnézném, milyen gyerekeket nevelnek majd a bölcs valláskritikus kommentelők, és milyen lesz a házasságuk. Általában nem azért végződik nagyon sok házasság válással, mert házasságig várnak a szexszel és ott derül ki, hogy ajjaj, nem kellett volna.

2014. nov. 25. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!