Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet találni olyan fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan fiút aki csak házasság után akarna szexelni?

Figyelt kérdés
Mert én is ilyen vagyok.

2014. nov. 13. 13:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Engem nem így neveltek."

Hát hogy? Van aki arra neveli a gyerekét, hogy ne számítson neki a jó szex vagy mi? Ennek mi értelme?

Na mindegy, majd írd meg, mennyi időt voltatok együtt házasság után. :D

2014. nov. 13. 13:52
 12/29 anonim ***** válasza:
A geriátrián.
2014. nov. 13. 13:53
 13/29 anonim ***** válasza:
Akkor mi számit neked?
2014. nov. 13. 13:55
 14/29 A kérdező kommentje:
#11 Mert egy házasság nem csak a szexről szól.Nem a szex körül forog a világ.
2014. nov. 13. 13:56
 15/29 anonim ***** válasza:
18%

nem csak de arról IS!

Egyik tétel a sok közül.

alapvető tévedés elhanyagolni, de csináld csak :) (majd rájössz.)

De mint mondtam egészséges férfinél egy ilyen kijelentés egyet jelent azzal, hogy kihúzott a listájáról.

Ezt csak aszexuális, végtelenül idealista, vagy mélyen vallásosban fogsz találni.

Az idealista a veszélyes, mert az rájön, hogy hiba volt, és lelép.

2014. nov. 13. 14:01
 16/29 anonim ***** válasza:
64%

Hát akkor ennyi erővel az evés körül sem forog a világ de ha sazr a kaja nem eszed meg, vagy ha nem eszel meghalsz...

Persze h nem csak szex van a világon, de az h ilyeneket írsz már egyértelművé teszi h hü**e vagy.

Meg ez mi már h egy egészséges férfinak igenis számít, mert egy egészséges nőnek nem? velldán.

2014. nov. 13. 14:02
 17/29 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Nem tudom, hogy mit neveltek beléd, de remélem, hogy nem gondolod azt, hogy a szex bűn. Sajnos a mai társadalomban már inkább eszközzé, árucikké vált, és ezt a fajta megközelítését én is negatívnak tartom, mert egyáltalán nem erről kellene szólnia. Ám, amikor két ember, akik tényleg, igazán, önzetlenül szeretik egymást, majd' megőrülnek egymásért, és ebben a szenvedélyben egyesülnek, na az minden, csak nem bűn. És ehhez nem kell házasság. De ha ezt plántálták beléd, akkor ezt addig nem fogod megérteni, amíg nem éled át azt az érzést, amikor úgy igazán szeretsz valakit, és minden módon egymáséi akartok lenni...
2014. nov. 13. 14:03
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a véleményetek,ez az én magán életem.Nem a tiétek!

Csak az érdekel hogy hol lehet? Melyik vallásban van ez?

2014. nov. 13. 14:06
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
Ebben én is egyet értek, hogy nem a szex körül forog a világ. Attól még nem szakítanék egy lánnyal, amiért "nem jó az ágyban". Viszont abban nem értek egyet, hogy várni kell vele a házasságig. A szex ugyanolyan alapösztön, mint az evés és ivás. A házasságot pedig semmire sem tartom. Miért ígérném meg, hogy egész életemben hűséges leszek, amikor magam sem tudom, hogy mit tartogat a jövő? Honnan tudhatnám, hogy jövőre is úgy fogok érezni iránta, mint akkor, amikor kimondtam a "boldogító" igent?
2014. nov. 13. 14:12
 20/29 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg csatlakozz hozzájuk. Katolikusok, fiatalok, unokatestvérem is jár ilyen közösségbe, és egyébként jófej.

2014. nov. 13. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!