Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni olyan fiút aki csak házasság után akarna szexelni?
Figyelt kérdés
Mert én is ilyen vagyok.2014. nov. 13. 13:31
3/29 anonim válasza:
főleg vallási közösségekben nézelődj.
Bár nem rá lehet faragni ere a házasságig kotlunk a szexen dologra nem kicsit. (nem ajánlom!)
4/29 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel hogy milyen az ágyban.Nekem nem fog számítani.
2014. nov. 13. 13:38
5/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok frigid,de gondoljatok amit akartok.
2014. nov. 13. 13:39
6/29 anonim válasza:
Vidám Vasárnap egylet, higgyüli
7/29 Noydra válasza:
Nem írtunk mi ilyet.
Csak nehogy azt hidd, hogy amikor majd elveszted a szüzességed, akkor nem fogsz majd megőrülni a szexért. A JÓ szexért.
De mivan ha a partnereddel nem lesz jó? Hát szakítassz.
Ja, hoppá, már elvetted...
Ez itt a lényeg, semmi más.
8/29 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nekem nem számít a jó szex majd.Engem nem így neveltek.
2014. nov. 13. 13:43
9/29 anonim válasza:
Akkor majd rommá csal.
Egészséges férfinek ugyanis számít, nem kicsit :D (igazából egészséges férfi szóba sem áll ilyen csajjal)
Inkább aszexuálist keress, jobban jársz (komolyan mondtam)
10/29 Magyarmanó válasza:
értem én, hogy vallás meg ilyenek, én is vallásos vagyok, DE ezek 2000 éves szabályok és a mai ember többsége nem igazodik mindenhez már ilyen ez a "ne pajzánkodj" dolog is, szóval ilyet csak az ilyen elborult szektáknál fogsz találni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!