Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem jóképű pasiknak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem jóképű pasiknak csak beteljesületlen sóvárgás és megaláztatás az osztályrésze az életben?

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 21:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja, csak neki akkor is bármikor lehet új. Én meg örüljek neki, ha valami jelentéktelen szürke egér akitől még erekcióm se lesz majd összejön velem egyszer.
2014. nov. 12. 21:54
 12/25 anonim ***** válasza:
15%

"Ja, csak neki akkor is bármikor lehet új. Én meg örüljek neki, ha valami jelentéktelen szürke egér akitől még erekcióm se lesz majd összejön velem egyszer."

Ha így gondolkodsz, akkor meg is érdemled a sorsod. Mondom ezt úgy, hogy hasonló cipőben járok.

2014. nov. 12. 21:58
 13/25 anonim válasza:
23%
Ha ismersz olyan lányt aki szívesen beszél veled;csíp téged;próbáld meg.A külső is számít igaz;de a belső számít a legjobban.Mutasd meg azt az oldalad;hátha beléd szeret :)
2014. nov. 12. 21:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Írj nekem privit és mondom hogy mit tegyél hogy ez megváltozzon ;)
2014. nov. 12. 22:03
 15/25 A kérdező kommentje:
12-es, hogy gondolkodom? Szr ember vagyok, mert olyat szeretnék, aki kívül-belül vonz?
2014. nov. 12. 22:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos... Bár azt szokták mondani, hogy az idősebb nők már komolyodnak, és náluk lehet majd esélyünk, de szerintem ez nagyon nincs így!
2014. nov. 12. 22:08
 17/25 A kérdező kommentje:
Persze, amikor megcsúnyulnak, és már nem kellenek a jóképű pasiknak? Kösz, nem.
2014. nov. 12. 22:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet.Lehet csak a környezetedben nincs olyan akit még nem fogtál meg kívül-belül.Egyébként ne a bombanőket vadászd, feláll rájuk, de az is lehet a személyiségüktől a falra másznál egy idő utám. 17l
2014. nov. 12. 22:11
 19/25 anonim ***** válasza:
49%
18-as válaszolónak: nem csak a bombanők válogatósak ám!
2014. nov. 12. 22:12
 20/25 anonim ***** válasza:
ja mert minden fiú elégedjen meg egy kövér undorító csajjal, ennyi erővel már fiúkkal is dughatnék xd fúj undorító ez az álszentség! persze a csajok válogathank kedvükre, mi fiúk meg érjk be olyannal, akire fel se áll a cerka, na látjátok én ezért maradok inkább egyedül, majd ha lesz jó anyagi létem veszek prostit magamnak, másképp úgysem állna szóba se velem egy lány sem, még a kövérek is sokszor csúfoltak amúgy
2014. nov. 12. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!