Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem nevetséges, ha egy huszonéves nő azt hiszi, hogy felveheti a versenyt tinilányokkal és összejön fiatalabb sráccal?
Talált a huszonéves nőd egy huszonéves pasit,téged meg dobott?
Netán egy tizenéves irìgy pitsa vagy?
egyik sem
egy huszonéves férfi vagyok aki röhög a nők válogatásán és a megelőzhető pofára eséseiken :D
Szerintem egy huszonéves simán veri a 16-18 éves korosztalyt, a nyomába se érnek. Nem vihog, nem a baratnői irányítják és kialakult egyénisége van
Engem halálra tudnak idegesíteni a vihogó holt idióta nőkezdemények.
1: En 21 vagyok, de sosem kezdenek fiatalabb pasival. Egyszeruen csak igy vagyok osszerakva.
1: Hulyeseg hasonlitgatni egymashoz a korosztalyokat es akar a tizen - akar a huszoneveseknek fikazni a mĂĄsikat azzal hogy "kioregedett" vagy "vihogo p.sa" - Az igazan ertelmes ember tudja, hogy egyreszt minden kornak megvannak a maga sajatossagai, masreszt nem feltetlenul jobb no a fiatalabb, ugyanugy, ahogy nem feltetlenul erettebb az idosebb...
En senki helyeben sem altalanositanek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!