Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a lányokról, akiknek még huszonéves korukra sem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van ez?
2014. nov. 5. 20:12
1 2 3
 1/23 TallandThin Boy ***** válasza:
Zárkózott, introveltált típus.
2014. nov. 5. 20:13
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem csak lányok vannak ilyenek, én pl. szívesen jönnék össze ilyen lánnyal... 19F
 3/23 anonim ***** válasza:
Dugnám.
 4/23 anonim ***** válasza:
Mert zárkózott, önbizalomhiányos, vagy csak nem volt még olyan emberek közt akik értékelni tudták volna az értékeit.
2014. nov. 5. 20:14
 5/23 anonim ***** válasza:
Semmit. Mindenki törődjön a maga dolgaval.
2014. nov. 5. 20:14
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
Nekem pont jól jönne egy olyan csaj mivel én is le vagyok maradva az ismerkedésben így talán kevésbé lennénk fárasztóak egymás számára.
2014. nov. 5. 20:15
 7/23 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes, értékes személy lehet.

Vagy nagyon csúnya.

Vagy INTP/INTJ.

Vagy lezbikus és bújkál.

Vagy az apja egy elmebeteg maffiózó aki mindenkit megöl aki ránéz a lányára.

Vagy aszexuális.

Vagy pártkatona és karrierista

2014. nov. 5. 20:15
 8/23 anonim ***** válasza:
Azt, hogy félénk, visszahúzódó, nehezen barátkozó típusok lehetnek. Amúgy semmi rosszat nem gondolok pusztán ezért.
2014. nov. 5. 20:16
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Én ismerek egy-két ilyen lányt és róluk tudom, hogy összeférhetetlen, buta libák. Egy férfi sem lenne képes megmaradni mellettük, ezért egyedül maradtak.

Ez miatt még nem általánosítanék, de fenntartásokkal kezelném a dolgot.

2014. nov. 5. 20:16
 10/23 anonim ***** válasza:
19%
Az ő dolguk, kérdés, hogy így akarták-e, vagy pl. a túlzott gátlásosságuk miatt alakult így. Ismerkedtem ilyen lányokkal, normális módon közeledtem, próbáltam érzékeltetni, hogy elfogadnám őket, de leráztak. Annyira rettegtek mindentől és mindenkitől, hogy élő ember nem mozdíthatta volna ki őket ebből az állapotukból, de persze nyafogtak, hogy nekik milyen rossz, senki rájuk sem néz stb. Nyilván nem mindenki ilyen, de én egy rakat rossz tapasztalatot begyűjtöttem már velük.
2014. nov. 5. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!