Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a lányokról, akiknek még huszonéves korukra sem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van ez?
2014. nov. 5. 20:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Egyébként nem vagyok férfigyűlölő csak mert értéken kezelem azokat a hímeket, akik úgy érzik, joguk van dönteni egy idegen ember boldogságáról, életéről.

Te ezt etted. Ezt a feltételezett jogodat gyakoroltad, amikor úgy próbáltál engem vagy a kérdezőt megsérteni, hogy macskákkal fogunk megöregedni. Mintha ezzel bármi baj is lenne. Nincs ezzel semmi baj.

És akkor itt vissza is kanyarodnék a nemmindenférfi kijelentésedre. Lehet, hogy nemmindenférfi, de te sajnos pont közéjül tartozol.

2014. nov. 5. 21:03
 22/23 anonim ***** válasza:

21: Mi van? Nem megsérteni akartalak titeket hanem felvilágosítani, hogy egyértelműen ostobaság az, amit írtál. Egy kapcsolat nem a szexualitásról szól csak és amíg te így gondolod, nem fogsz egy férfihoz sem közeledni, ergo egyedül maradsz.

Tudod, azok a férfiak, akik csak a szexre mennek, azok szeretik a nőstény egyedeket birtokolni. Én voltam annyira szemtelen, hogy ennek az ellenkezőjére hívtam fel a figyelmet, mivel én csak a szex miatt nem lennék senkivel, de te egyből letámadsz...

Csak nem sjw/feminista vagy? Mert akkor tovább nem foglalkozom veled. (és még mindig fenntartom azt, hogy férfigyűlölő vagy. Gondolom párszor már kihasználtak és ezért levontad a magad kis következtetésedet. Engem meg a nők használtak ki eddig jó párszor, mégsem lettem nőgyűlölő...)

2014. nov. 5. 21:14
 23/23 anonim ***** válasza:
15%

21: Egyébként egy másik kérdésnél ezt írta valaki válasznak és nagyon tetszett:

"Szerintem van a nőknek lelkük, de a mai világ beléjük nevelte az önzést és az értéktelenséget. Mindenhonnan a feminista maszlag árad "Mert megérdemled!" a férfiak disznók stb. csak ki akarnak használni, mind csak dugni akar stb. Ehhez csatlakozik a drága liberalizmus a maga jó kis dolce vita, YOLO, élj a mának sz.rj bele mindenbe, csak a pénz, számít, a külsőségek meg a csillogás világával. Érdemes belelapozni egy Cosmopolitanba, megnézni egy Szex és New Yorkot és megismerni az ellenséget. Igazából pont az a baj a nőkkel, hogy ők valóban úgy kezelnek minket férfiakat, mintha NEKÜNK nem lenne lelkünk. Egy férfit kigúnyolni vicces, megalázni, kinevetni vicces, még akkor is, amikor nem tett semmi rosszat csak elhívott egy randira. Hülyének nézni, kihasználni trendi, hiszen ő csak egy férfi, úgysem érdekli semmi csak a dugás... A nőket nem érdekli a férfiak lelke, a férfiak érzelmei. Semmi nem érdekli őket csak önmaguk.

Egyébként jó a kérdés, tükröt tart."

2014. nov. 5. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!