Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a lányokról, akiknek még huszonéves korukra sem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van ez?
2014. nov. 5. 20:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy tudja, hogy az élet jóval több, mint a szexualitás és nem hagyja, hogy holmi hímek szabályozzák be az életét.
2014. nov. 5. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
11: Úgy tenni, mintha egy kapcsolat csak a szexualitásról szólna... Az ilyen lányok lesznek idős korukra a magányos vénlányok és egyedül halnak meg.
2014. nov. 5. 20:23
 13/23 anonim ***** válasza:
a tul rusnyak b tul bezarkozotak.
2014. nov. 5. 20:24
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
12: Az ilyen hímek hiszik azt, hogy mivel egy húsdarab van a lábuk között, joguk van eldönteni, hogy ki és hogyan lehet boldog.
2014. nov. 5. 20:26
 15/23 anonim ***** válasza:
52%

Vagy szereznek egy cicát és a végeredmény a Simpson családos macskás nő :D

2014. nov. 5. 20:30
 16/23 anonim ***** válasza:
14: Én csak azt tudom, hogy az ilyen gyűlölettel telt ember biztos nem boldog.
2014. nov. 5. 20:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten szépnek tart a környezetem, és soha nem értették, hogy miért vagyok (voltam) egyedül. A leghosszabb kapcsolatom 2 hónapig tartott, a jelenlegi most 7 hónapos. Sokat voltam társaságban, rengeteg embert ismerek, nagyon sokan próbálkoztak... De ha nem volt köztük olyan, akivel komolyan gondolhattam volna, akkor pusztán kapcsolatot kezdeni azért, hogy elmondhasd, hogy volt?! NEM! Máig sokszor megkapom, hogy ne az dumáljon akinek a kapcsolata semeddig sem tartott, de nem foglalkozom vele. A kb. 1000- ből lehet 1 ilyen szerencsétlen, aki nem talált magához valót 27 éves koráig...
2014. nov. 5. 20:31
 18/23 anonim ***** válasza:
16: Én meg azt, hogy aki ismeri a saját értékeit, az nem gyűlölettel teli és tud boldog lenni egy másik ember nélkül is. Miért érzed úgy, hogy egy Nő csak is egy hím társaságában lehet boldog és ha ez nem fedi a valóságot akkor csak is leszbi, vagy férfigyűlölő lehet? Talán te sem vagy önálló autonóm személyiség és így kompenzálod? Vagy mert nem tudod elfogadni, hogy egyel kevesebb embert van lehetőséged "birtokolni"?
2014. nov. 5. 20:36
 19/23 anonim ***** válasza:
16%

16: Számból vetted ki a szót.

18: A "holmi hímek" szófordulatra reflektáltam a 12-es hsz-ben és bizony ebből leszűrhető, hogy te szimplán férfigyűlölő vagy. A "két lábam között lévő húsdarab" pedig csak megerősített benne.

Mit szólnál, ha én meg két lábon járó tejcsarnoknak hívnálak?

Egyébként nem minden férfi akar birtokolni, még ha ezt így is gondolod és még ha sok nő ezt is igényli...

2014. nov. 5. 20:54
 20/23 anonim ***** válasza:

A 99%-otok igen. De nem hibáztatlak érte, ezt nevelték belétek. Csak sajnos ez a nemmindenférfi magyarázkodás még nem változtatott semmin soha. Ha változtatni akarsz a helyzeten, akkor ha legközelebb egy haverodat vagy hím ismerősödet ilyesmin kapod, szólj neki, hogy esetleg nem kéne...

Jó lenne eljutni a nemmindenférftől odáig, hogy egyik sem csinálja. Sajnos erre kicsi az esély.

2014. nov. 5. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!