Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ilyen helyzetben "megvéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ilyen helyzetben "megvédenétek" egy idegen nöt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, egy Mekiben vagy egy padon ül egyedül. Odamegy hozzà egy ismeretlen, nem èppen jò arcú férfi, elkezdi inzultàlni, sértegetni, betolakodik a szemèlyes zònàjàba. Ti ezt làtjàtok. Lekoptatnàtok a zaklatò pasit, vagy ez teljesen a nö dolga?

(Nem arra gondolok, hogy egy nö nem tudja helytàllòan megvédeni magàt, de azért mégis kìvàncsi lennék )

2014. nov. 9. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amíg nemlátom tisztán, hogy a nő nemtudja elküldeni bármennyire is próbálkozik, lehet, hogy még akkor is várnék. Ha már hozzáérne akkor elküldeném, ha kell erőszakot is alkalmaznék. De bármely ismerősöm mellett kiállnék még akkor is egyedül van 5 cigány ellen. Más kérdés, hogy a cigány 5v2-be is elfut, mert hiába vannak sokan abból a 5-6ból 1 v 2 mer odamenni megütni a védtelen személyt.
2014. nov. 9. 20:58
 12/13 Buford Tannen ***** válasza:
Volt már rá példa
2014. nov. 9. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
26%
Most meg fogtok ezért kövezni, de én nem védeném meg a nőt. Ha lehet, inkább szép csendben elhúznám onnan a sleffet; vagy csak bámulnék magam elé, mint aki se hall se lát. Egyrészt nem szeretném ha az inzultáló utána a haverjaival elkapna és megpi*csázna engem. Másrészt meg, védje csak meg magát a csaj. Gondolom ha más szituációban én mennèk oda hozzá ismerkedni, egy csokor virággal, valszeg elküldene melegebb éghajlatra. Hát ennyi erőből elintézhetné azt a fószert is.
2014. nov. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!