Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyen helyzetben "megvédenétek" egy idegen nöt?
Tegyük fel, egy Mekiben vagy egy padon ül egyedül. Odamegy hozzà egy ismeretlen, nem èppen jò arcú férfi, elkezdi inzultàlni, sértegetni, betolakodik a szemèlyes zònàjàba. Ti ezt làtjàtok. Lekoptatnàtok a zaklatò pasit, vagy ez teljesen a nö dolga?
(Nem arra gondolok, hogy egy nö nem tudja helytàllòan megvédeni magàt, de azért mégis kìvàncsi lennék )
AMi ebben az esetben történne (lehetséges változatok)
1.Odamész lezúzod a parasztot. A csaj elkezd sikítozni, mert az a barátja volt...
2.Odamész lezúzod a parasztot. A csajjal beszélgetsz egész jól együtt elindultok kifelé. Jön a bunkó és 3 barátja. Ápold sebeidet.
3.Odamész megzúzod. Összejössz a csajjal aki felhív magához. Ott vár a bunkó és még 4 izomagy és kiderül hogy csapda volt.
4.Odamész keménykedni, de kb. lepattansz a csávó izmairól. Meghalsz az ütések alatt.
5.Lezúzod. A csaj egy flegma pillantással ott hagy. Eszel. Elmész budira. Ott vár a bunkó és megerőszakol, mert már nagyon tele volt a töke és most a csajt is tönkretetted neki.
6.Odamész keménykedni. A csávó előránt egy stukkert és lelő.
7,Odamész lezúzod tied a csaj. Másnap kideül hogy a csávó a helyi főmágnás fia, a polgármester unokaöccse illetve a nagyapja a főorvos. Kb. örökre elvágtad magad a városban.
8.Odamész ekergeted elköszönsz.
9.Odamész és minden jól alaul. 0% esély.
Igen persze segítenék, ha kell akkor még fizikálisan is besegítek. Am nem csak nőn segítenék, pl. bárkinek, ha nem tudná megvédení magát és ok nélkül támadnának meg egy védtelen személyt.
Sajnos már volt rá eset és nem fogtam vissza magam.
Védtem már meg hasonló helyzetben nőt.
Épp taperolta az emberke, és mondta is hogy nem akarja, és odébb lökni is próbálta, de az folytatta. Teljesen egyértelmű volt hogy az emberke idegen, és részeg. Mellé még az ismerősei is ott voltak, és úgy álltak hogy a nő ne tudjon elmenni. Határozottan odasétáltam, átmentem 2 emberke között úgy hogy finoman odébb toltam az egyiket. Megkérdeztem a nőt hogy van-e kedve velem átsétálni egy másik szórakozóhelyre, mert ez egyébként ott történt. Mondta egyből hogy persze menjünk, egyből leesett neki hogy segíteni akarok. Odaálltam a srác elé úgy hogy a szemébe néztem, és vártam kicsit. Aztán mondtam neki hogy hello arrébb állnál? Félreállt, aztán sétáltunk a nővel, közben beszélgettünk meg ilyesmi. Halkan mondtam neki hogy ne menjen túl gyorsan, csak lazán, és ne is nézzen hátra. Mentünk pár métert, és utána elkezdtek neki kiabálni hogy gyere vissza cicám meg hasonlók. Látszott rajta hogy eléggé fél, szóval folyamatosan nyugtattam, és mondtam neki hogy ne féljen ha utánunk jönnek ő tovább megy, én meg maradok megbeszélni velük. Semmi gond nem lett belőle, átmentünk egy másik helyre, kicsit később jöttek a lány ismerősei, és meghívtak pár sörre. Előtte még a lány is meghívott. Nem is nyomultam rá meg semmi, csak a nevét kérdeztem meg, de már arra se emlékszek. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!