Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Adtatok már pofont idegen pasinak?
idegennek én is egyszer adtam, pont azért, amiért a #2-es. pofátlanul alámnyúlt a buszon én meg reflexből adtam neki egy pofont, bár azért nem túl nagyot. persze nézett értetlenül, hogy miért kapta, tette az ártatlant.
adtam volna többször is, de igazából nem vagyok az a pofozkodós fajta, inkább szóval fejezem ki a nemtetszésemet (persze nem ilyen szépen).
Nem. Engem valahogy sosem fogdostak. Az erőszakot amúgy sem szeretem.
18/L
Egyszer. Randiztunk az illetővel, akit közös baráton keresztül ismertünk meg fészen. Megsúgom, h értelmes pasi volt, volt már egy kb tizenéves lánya is.
Megkérdezte, h megfognám-e neki a cuccát, amíg csinál vlmit. Már nem emlékszem mi volt azt, mert miután megfogtam, rögtön nyúlt a melleimhez és röhögve letaperolt.Kapott egyet, de még utána is röhögött, mert "jajj de prűd vagy" meg "imádom az ilyen veszélyes vadmacskákat az ágyamban". Sarkon fordultam és eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!