Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy barátkozhatnák meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy barátkozhatnák meg a tudattal, hogy egy hétköznapi emberrel kell lennem? 18L

Figyelt kérdés

Mindig is idősebb, érett, tapasztalt, intelligens férfiak vonzottak. Sosem tudtam elfogadni azt, ha valaki oda volt értem, és nekem nem kell érte tennem. Nem tudok beleszeretni olyan emberbe, aki számomra nem érdekes. Márpedig manapság az emberek többségében nincs semmi érdekes. Élik az életüket a facebookon, a discoban, a munkában / iskolában. Mégis az idő múlásával nekem is egyre jobban szükségem van valakire és muszáj lesz elfogadnom, hogy az igenis egy sima hétköznapi ember lesz. De nem, egyszerűen nem. (Aki írná az agymenéseit: Nem kell hogy gazdag legyen, nem kell BMW, nem kell ház. Legyen érdekes, legyen komoly ha kell. Egyszerűen: legyen értelmes!)

Szóval a kérdés: Hogy tudnám elfogadtatni magammal hogy ez van ? (Próbáltam már pár emberrel.)

2014. nov. 7. 21:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mindenki ezt az érzést keresi. Ez így normális, és valakivel ez kölcsönös, akkor meg minden szuper. Előbb-utóbb mindenkiben kialakul, milyen társat szeretne, milyen ember mellett éreznéd magad boldognak és leginkább önmagadnak, milyen ember mellett tudnál igazán önmagad maradni. Minél többféle embert ismersz meg, annál jobban megismered magad is, és a különféle viselkedésekhez, emberekhez, gondolkodásmódokhoz való viszonyodat is. Mitől idegenkedsz, mi fér bele a határaidba.

Én megdolgozom azért a pénzért, amit utazásra költök, amikor megtehetem, szüksége van erre a lelkemnek, ebből töltekezek, hogy utána folytatni tudjam a hétköznapi robotot. Mellesleg remek fotókat készítek, új emberekkel tudok összehaverkodni, legutóbb pl. egy kedves szlovák házaspárral utaztam együtt, akik a pici, egy év körüli tündéri fiacskájukkal utaztak, utána felvettük a kapcsolatot online is. Egy utazás remek alkalom arra, hogy új embereket ismerjünk meg, és remek téma, amiről mesélhetünk, beszélgethetünk, és csóribb is lehetsz, mert aki ügyes, olcsón is ki tudja hozni. :-)

2014. nov. 7. 23:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem indokolatlan a kérdés, miért kellene megbarátkozni ezzel? Én nem barátkoztam meg a gondolattal, így aztán nem is hétköznapi ember a párom. Persze én se vagyok az :)
2014. nov. 8. 00:47
 23/23 anonim ***** válasza:
1 dolgot tanulj meg. Sok férfi sokáig örök gyerek marad, de azzal, hogy nem tud komoly lenni és érdekes meg figyelmes azzal ezek nem függenek össze. :D
2014. nov. 19. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!