Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy barátkozhatnák meg a tudattal, hogy egy hétköznapi emberrel kell lennem? 18L
Mindig is idősebb, érett, tapasztalt, intelligens férfiak vonzottak. Sosem tudtam elfogadni azt, ha valaki oda volt értem, és nekem nem kell érte tennem. Nem tudok beleszeretni olyan emberbe, aki számomra nem érdekes. Márpedig manapság az emberek többségében nincs semmi érdekes. Élik az életüket a facebookon, a discoban, a munkában / iskolában. Mégis az idő múlásával nekem is egyre jobban szükségem van valakire és muszáj lesz elfogadnom, hogy az igenis egy sima hétköznapi ember lesz. De nem, egyszerűen nem. (Aki írná az agymenéseit: Nem kell hogy gazdag legyen, nem kell BMW, nem kell ház. Legyen érdekes, legyen komoly ha kell. Egyszerűen: legyen értelmes!)
Szóval a kérdés: Hogy tudnám elfogadtatni magammal hogy ez van ? (Próbáltam már pár emberrel.)
Te még fiatal vagy, nyugi, van időd. Az emberek változnak, alakulnak, 18 évesen még én is másképp terveztem a jövőmet, aztán eljött a 30, és semmi nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Rengeteg hatás ért, rengeteg kihívás, ahol helyt kellett állni, ezek mind formáltak. Ezzel mind így vagyunk.
Biztos, hogy valahol él az a férfi, aki számodra tökéletes, csak még nem jött el az idő. Addig viszont tessék élni, ne várj mindig másokra. Én utazni kezdtem 22 évesen. Eddig még csak egyedül, de ha mindig másokra vártam volna, sok élménnyel lennék most szegényebb.
Az én családom a Balatonon és a nagymamán kívül nem nagyon utazgatott, én viszont igénylem ezeket az élményeket, tehát egyedül is megyek, amióta tehetem. Mi nem utaztunk sokat, pedig megtehettük volna, mert apám a vasútnál dolgozott, és volt kedvezmény még külföldre is. Nem használtuk ki.
Viszont a húszas éveimben sokat kellett harcolnom a munkáért, na most ez eléggé meg tudja edzeni az embert.
A te korodban úgy terveztem, hogy 30 évesen már lesz családom, párom, gyerekem, stabil munkám. Nem jött össze. Ez van. Egyszer lesz. Ha meg mégse, majd írok egy best sellert az életemből, és gazdag nyugdíjas íróként bejárom a világot. :-D Na jó, nem.
Él az a pasi, akiben minden megvan, csak még nem jött el az idő.
gyerekes alatt azt értem hogy álmodozol még nagyon
nekem is vannak elképzeléseim az ideális nőről megsúgom nem az extrém kategória de nagyon kevesen ütitek meg a mércét
mit tudsz te nyújtani?
nem attól leszel érdekes hogy sokat utaztál utazol. ezért te nem dolgoztál meg cica
Figyelj, nem kell utazni. Az utazás az én örömöm. #13 Köszönöm.
Nem álmodozás, szimplán keresek egy érzést, amit nem minden ember tud sugározni magából.
ez az érzés amit keresel legtöbbször csak egy kivetített elképzelt vágy csaj.
a valóságban nem létezik emiatt válogatós vagy és magad maradsz hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!