Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy barátkozhatnák meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy barátkozhatnák meg a tudattal, hogy egy hétköznapi emberrel kell lennem? 18L

Figyelt kérdés

Mindig is idősebb, érett, tapasztalt, intelligens férfiak vonzottak. Sosem tudtam elfogadni azt, ha valaki oda volt értem, és nekem nem kell érte tennem. Nem tudok beleszeretni olyan emberbe, aki számomra nem érdekes. Márpedig manapság az emberek többségében nincs semmi érdekes. Élik az életüket a facebookon, a discoban, a munkában / iskolában. Mégis az idő múlásával nekem is egyre jobban szükségem van valakire és muszáj lesz elfogadnom, hogy az igenis egy sima hétköznapi ember lesz. De nem, egyszerűen nem. (Aki írná az agymenéseit: Nem kell hogy gazdag legyen, nem kell BMW, nem kell ház. Legyen érdekes, legyen komoly ha kell. Egyszerűen: legyen értelmes!)

Szóval a kérdés: Hogy tudnám elfogadtatni magammal hogy ez van ? (Próbáltam már pár emberrel.)

2014. nov. 7. 21:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ennyi fiú között egy értelmes sincs?

20F

2014. nov. 7. 21:43
 2/23 anonim ***** válasza:
keressd tovább, nagyon fiatal vagy még találhatsz ilyen embert :)
 3/23 anonim válasza:
Rengeteg értelmes ember van...
 4/23 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak én vagyok rossz helyen. :) Köszi a válaszokat.
2014. nov. 7. 21:44
 5/23 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudj,hogy kérdésre kérdéssel,de:definiálnád az érdekes embert?

attól hogy valaki az általad felsorolt tevékenységeket űzi,még nem lehet egy érdekes személyiség?na ne már!

2014. nov. 7. 21:45
 6/23 RRR ***** válasza:

szélesítsd az ismeretségi körödet

mert kicsi

2014. nov. 7. 21:45
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

a lényeg h számodra érdekes ember legyen

gyerekes még a felfogásod kicsit lelkileg gyerek vagy még

rengeteg érdekes ember van hidd el nyisd ki a szemed

2014. nov. 7. 21:46
 8/23 anonim ***** válasza:
Suss egy kis almas pitet.
2014. nov. 7. 21:51
 9/23 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok hétköznapi, viszont engem sose kapsz meg. Mwahahahahaha.

Na, remélem jobb lett a napod, hogy van egy számodra elérhetetlen ismeretlen fórumozó emberélőlény valahol a világban.

2014. nov. 7. 21:51
 10/23 A kérdező kommentje:

Sok pasival volt lehetőségem (szimplán) beszélgetni. Akár találkozni, ismerkedni. Annyira süllyed el sok ember a mai világ mélyébe.

"Definiálnád?" Erre nincs definíció, ahogy az egyik válaszoló írta nekem kell hogy érdekes legyen.

Nálam az érdekes olyan ember aki titokzatos, akiért kell tenni, akit nem látok a nap minden percében, aki érdekes dologgal foglalkozik munkájában vagy szabadidejében.

Kedves válaszoló, kifejtené nekem bővebben a gyerekes gondolkodást? :)

2014. nov. 7. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!