Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy barátkozhatnák meg a tudattal, hogy egy hétköznapi emberrel kell lennem? 18L
Mindig is idősebb, érett, tapasztalt, intelligens férfiak vonzottak. Sosem tudtam elfogadni azt, ha valaki oda volt értem, és nekem nem kell érte tennem. Nem tudok beleszeretni olyan emberbe, aki számomra nem érdekes. Márpedig manapság az emberek többségében nincs semmi érdekes. Élik az életüket a facebookon, a discoban, a munkában / iskolában. Mégis az idő múlásával nekem is egyre jobban szükségem van valakire és muszáj lesz elfogadnom, hogy az igenis egy sima hétköznapi ember lesz. De nem, egyszerűen nem. (Aki írná az agymenéseit: Nem kell hogy gazdag legyen, nem kell BMW, nem kell ház. Legyen érdekes, legyen komoly ha kell. Egyszerűen: legyen értelmes!)
Szóval a kérdés: Hogy tudnám elfogadtatni magammal hogy ez van ? (Próbáltam már pár emberrel.)
Ennyi fiú között egy értelmes sincs?
20F
Ne haragudj,hogy kérdésre kérdéssel,de:definiálnád az érdekes embert?
attól hogy valaki az általad felsorolt tevékenységeket űzi,még nem lehet egy érdekes személyiség?na ne már!
szélesítsd az ismeretségi körödet
mert kicsi
a lényeg h számodra érdekes ember legyen
gyerekes még a felfogásod kicsit lelkileg gyerek vagy még
rengeteg érdekes ember van hidd el nyisd ki a szemed
Én nem vagyok hétköznapi, viszont engem sose kapsz meg. Mwahahahahaha.
Na, remélem jobb lett a napod, hogy van egy számodra elérhetetlen ismeretlen fórumozó emberélőlény valahol a világban.
Sok pasival volt lehetőségem (szimplán) beszélgetni. Akár találkozni, ismerkedni. Annyira süllyed el sok ember a mai világ mélyébe.
"Definiálnád?" Erre nincs definíció, ahogy az egyik válaszoló írta nekem kell hogy érdekes legyen.
Nálam az érdekes olyan ember aki titokzatos, akiért kell tenni, akit nem látok a nap minden percében, aki érdekes dologgal foglalkozik munkájában vagy szabadidejében.
Kedves válaszoló, kifejtené nekem bővebben a gyerekes gondolkodást? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!