Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik a régi barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a régi barátom, felkeressem?

Figyelt kérdés

Évek óta nem beszéltünk. A kapcsolatunk teljesen megszakadt, mert utolsó alkalommal úgy beszéltük meg, hogy többet nem keressük egymást, csak akkor, ha valami komoly gond van. Ezért le vagyunk tiltva egymásnál facebook-on, skype-on és mindenhol.

Nekem minden hónapban eszembe jut, többször is és mindig van egy pont, mikor úgy érzem nem bírom és muszáj lenne beszélnem vele. De valahogy túllendülök rajta...most is ilyen ponton vagyok. Érdekel mi van vele, hogy van, megtalálta-e a számítását, stb.

Mit tegyek? Ne legyek önző? Fogjam vissza magam?

Vagy keressem fel? Nem vagyok biztos benne, hogy ő örülne neki, lehet felszakítanám vele a régi sebeket...

2014. nov. 6. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne keresd, jobb lesz úgy mindkettőtöknek szerintem.
2014. nov. 6. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Max. akkor örülnék az exnek, ha nem lenne senkije és szexelni akarna... Különben ne keressen.
2014. nov. 6. 14:44
 3/3 Kisboltos ***** válasza:
100%

Nekem most 2 év után jutott eszembe az exem, és most ébredtem rá, hogy mekkorát veszítettem akkor. Túl fiatal és hiú voltam akkor, ő meg sokkal érettebben gondolkozott bizonyos dolgokban, amikben csak most tudtam "felzárkózni".

Szóval én sok mindent megbeszélnék vele, de ha akarnám se tehetném meg, hogy újra összejöjjek vele, pontosan azért, mert én szakítottam vele. Egyszerűen nem lenne szabad, így nem is fogok vele újra találkozni.

Döntsd el te magad!

2014. nov. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!