Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem az ész a legvonzóbb tulajdonság, ami csak férfinak lehet?
Egy teljesen egyszerű kérdés, amire teljesen egyszerű válaszokat vártam.
Az emberek nagyon furák.
Kérdező, ebben NAGYON egyetértünk. Az emberek furák.
Intelligencia alatt szerintem sokan sok mindent értenek, és ezért társítják az egyetemhez meg a satöbbihez. Tény, valamiféle műveltségi alapot jelent, de alapjáraton nem a tanulástól függ maga az intelligencia (csak részben), hanem azt jelenti, hogy az ember hogyan ismeri fel a különböző élethelyzeteket és ezekre hogyan reagál. Az itt fröcsögő (feltehetően troll) válaszolók némelyikén így látható, hogy azért is sértődtek meg ennyire, mert ők maguk is tisztában vannak ezzel: nem teng túl bennük az ész.
Az, hogy a nőket csak a pénz és a külső érdekli... Ez egy minősíthetetlen kijelentés. Vannak trófeafeleségek, valóban létező jelenség, de hogy mindenki ilyen lenne, az azért túlzás. Én sem egy izomagyú milliomossal járok. Sőt, képzeljétek, pocakja van. Na ehhez mit szóltok? És egy másfél szobás albérletben lakunk. Sosem voltam még ennél boldogabb.
Halkan megjegyezném, így a végére, hogy ti válogatjátok össze azokat a lányokat, akiket kevésbé érdekel az intelligencia. Mert nyilván vannak ilyenek is. Viszont ha valakinek egyáltalán semmi sikere nincs egyetlen nőnél sem, akkor az nem hiszem, hogy univerzálisan a nők hibája lenne. Ismerek jóképű, okos srácokat, humorosak, kedvesek, mégse kellenének. Nem azért, mert nem bunkók (hahaha, aki bunkókat választ, az meg is érdemli, hogy megalázzák), hanem mert ugyan észre sem veszik magukat, de olyan fensőbbségtudatuk van, olyan magas lóról beszélnek és annyira elvannak telve magukkal, hogy ők milyen intelligensek meg nemtudoménmi, hogy egyszerűen visszataszító lesz az egész jellemük ettől. Jó velük néha beszélgetni, de párnak sose kellene.
Csak egy példa, hogy aki okos és viszi valamire, nem feltétlenül vonzó, és nem feltétlenül a felszínes és tudjistenmilyen nők hibájából nem kelendő.
talán 13as voltam? nem tudom már a számom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!