Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem az ész a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem az ész a legvonzóbb tulajdonság, ami csak férfinak lehet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom, amikor egy fiú okos, oda vagyok ezért, bármilyen módon is mutatkozik ez meg. Beindulok tőle, és rengeteget dob a megítélésemen róla. Most már alap dolognak számít nálam, mivel nem csak vonzódom hozzá, de rettentően fel is nézek egy olyan emberre, aki okos. Más is így van ezzel?
2014. nov. 5. 16:21
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

066Apollyon330

te miért vagy ilyen nőgyűlölő?! Semmik vagyunk?! Ezt ugye nem gondolod komolyan?? Tegnap "megdícsértelek" a kedves hozzászólásodért amikor a pánikbetegségről kérdezetz valaki. Akkor most melyik vagy te? :D Csak kíváncsi lettem mostmár :D Aki a világra hozott és nő rokonaid -ha vannak- ők is semmik? Csak egy ócska buta rribbancok talán, hmmm?!

2014. nov. 5. 16:34
 12/49 anonim ***** válasza:
Sajnos rajtad kívül nem sok lány van így ezzel. A legtöbbjüket inkább az izmok vonzzák.
2014. nov. 5. 16:34
 13/49 anonim ***** válasza:

Én ezzel egyetértek, bár nyilván amellett, hogy sokat dob a megítélésén, sok minden másra is szükségem van, hogy igazán vonzódjak hozzá. Pl mint amiket az első írt, a hűség, figyelmesség, ilyenek. De én se kezdek értelmi fogyatékossal, pl ha nem tud helyesen írni akkor már alapból nincs esélye. Nem feltétel az egyetem, de egy alapvető műveltségi szint felett legyen már a választot párom... És nem azért, hogy villogjak vele, bár nyilván jobb érzés azzal villogni, hogy nézd, milyen okos, ő a barátom, és nem azzal, hogy nézd, milyen széles a mellkasa, ő a barátom. Többet jelent valahogy, főleg, ha egy életre tervez az ember, és nem csak egy éjszakára.

22/l

2014. nov. 5. 16:35
 14/49 anonim ***** válasza:

"főleg, ha egy életre tervez az ember, és nem csak egy éjszakára."

Nők meg az egy életre tervezés... ezt te sem gondoltad komolyan?

2014. nov. 5. 16:38
 15/49 anonim ***** válasza:
Én inkább azt tudom nagyra becsülni, ha egy pasinak megvan a saját, szilárd értékrendje, és elsősorban azt tartja szem előtt, nem az érdekeit. Persze kell nekem is, hogy el tudjak vele beszélgetni értelmesen, de nem perverzióm, hogy minél okosabb legyen.
2014. nov. 5. 16:38
 16/49 A kérdező kommentje:

#1 Nem kell feltétlenül egyetemistának lenni, ahhoz, hogy elhiggyem, hogy okos valaki.

#2 lol :D

#3 akkor örülök. :)

#4 Ez igaz, viszont én találkoztam már sok olyannal, akik tényleg okosak, már azon is hallatszik, ahogy beszélnek, és amiről beszélnek. Erre alapoztam, persze kivétel mindig van, és az erősíti a szabályt.

#7 Gratulálok. Na te biztos nem vagy okos :D Menj és verd ki fiam.

#10 Na, a tipikus gyakorikérdések effektus. Kétlem, hogy életedben beszéltél már normálisan egy nővel. Vagy ha igen, gondolom kínosan végződött, de fogadjunk, hogy izmos macsó a közelben sem volt. A saját sikertelenséged ne fogjad már ránk.

#13 Nyilván nem olyat keresek, aki egy agyból áll :D Viszont tényleg hatalmas előny.

2014. nov. 5. 16:43
 17/49 anonim ***** válasza:
91%
ezt a kamu fos kerdes mar megint xddd a noket csak a kulso es a penz erdekli!!!! esz meg inteligentscia ase tudjak mi az max a lacat kel nekik de sokxor meg azse csak hatalom es hatalom esetleg kis penz is. jelentem mert egyertelmuen valotlant alit a kerdezo
2014. nov. 5. 16:46
 18/49 A kérdező kommentje:
XD troll
2014. nov. 5. 16:48
 19/49 anonim ***** válasza:
10. Ahogy ezt így leírtad, nem lehetsz valami intelligens. Egy intelligens ember nem általánosít. Te pedig azt tetted.
2014. nov. 5. 16:51
 20/49 anonim ***** válasza:

"Na, a tipikus gyakorikérdések effektus. Kétlem, hogy életedben beszéltél már normálisan egy nővel. Vagy ha igen, gondolom kínosan végződött, de fogadjunk, hogy izmos macsó a közelben sem volt. A saját sikertelenséged ne fogjad már ránk."

12-es vagyok. Pedig 95 %-ban igaza van a 10-esnek. Sajnos a legtöbb nő ilyen, csak az izmok érdeklik. Lehet, hogy téged, meg még néhány nőt nem, de a legtöbbször ez az igazság. Mondjuk odaírhatta volna, hogy "tisztelet a kivételnek", ez is igaz.

2014. nov. 5. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!