Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem az ész a legvonzóbb tulajdonság, ami csak férfinak lehet?
066Apollyon330
te miért vagy ilyen nőgyűlölő?! Semmik vagyunk?! Ezt ugye nem gondolod komolyan?? Tegnap "megdícsértelek" a kedves hozzászólásodért amikor a pánikbetegségről kérdezetz valaki. Akkor most melyik vagy te? :D Csak kíváncsi lettem mostmár :D Aki a világra hozott és nő rokonaid -ha vannak- ők is semmik? Csak egy ócska buta rribbancok talán, hmmm?!
Én ezzel egyetértek, bár nyilván amellett, hogy sokat dob a megítélésén, sok minden másra is szükségem van, hogy igazán vonzódjak hozzá. Pl mint amiket az első írt, a hűség, figyelmesség, ilyenek. De én se kezdek értelmi fogyatékossal, pl ha nem tud helyesen írni akkor már alapból nincs esélye. Nem feltétel az egyetem, de egy alapvető műveltségi szint felett legyen már a választot párom... És nem azért, hogy villogjak vele, bár nyilván jobb érzés azzal villogni, hogy nézd, milyen okos, ő a barátom, és nem azzal, hogy nézd, milyen széles a mellkasa, ő a barátom. Többet jelent valahogy, főleg, ha egy életre tervez az ember, és nem csak egy éjszakára.
22/l
"főleg, ha egy életre tervez az ember, és nem csak egy éjszakára."
Nők meg az egy életre tervezés... ezt te sem gondoltad komolyan?
#1 Nem kell feltétlenül egyetemistának lenni, ahhoz, hogy elhiggyem, hogy okos valaki.
#2 lol :D
#3 akkor örülök. :)
#4 Ez igaz, viszont én találkoztam már sok olyannal, akik tényleg okosak, már azon is hallatszik, ahogy beszélnek, és amiről beszélnek. Erre alapoztam, persze kivétel mindig van, és az erősíti a szabályt.
#7 Gratulálok. Na te biztos nem vagy okos :D Menj és verd ki fiam.
#10 Na, a tipikus gyakorikérdések effektus. Kétlem, hogy életedben beszéltél már normálisan egy nővel. Vagy ha igen, gondolom kínosan végződött, de fogadjunk, hogy izmos macsó a közelben sem volt. A saját sikertelenséged ne fogjad már ránk.
#13 Nyilván nem olyat keresek, aki egy agyból áll :D Viszont tényleg hatalmas előny.
"Na, a tipikus gyakorikérdések effektus. Kétlem, hogy életedben beszéltél már normálisan egy nővel. Vagy ha igen, gondolom kínosan végződött, de fogadjunk, hogy izmos macsó a közelben sem volt. A saját sikertelenséged ne fogjad már ránk."
12-es vagyok. Pedig 95 %-ban igaza van a 10-esnek. Sajnos a legtöbb nő ilyen, csak az izmok érdeklik. Lehet, hogy téged, meg még néhány nőt nem, de a legtöbbször ez az igazság. Mondjuk odaírhatta volna, hogy "tisztelet a kivételnek", ez is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!