Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem az ész a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem az ész a legvonzóbb tulajdonság, ami csak férfinak lehet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom, amikor egy fiú okos, oda vagyok ezért, bármilyen módon is mutatkozik ez meg. Beindulok tőle, és rengeteget dob a megítélésemen róla. Most már alap dolognak számít nálam, mivel nem csak vonzódom hozzá, de rettentően fel is nézek egy olyan emberre, aki okos. Más is így van ezzel?
2014. nov. 5. 16:21
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

ki fogom majd anyádra persze :)

64% igen,emlékszem rád,jól is esett a dicséreted kedvesem.máskor is dicsérhetnél,melengette a pici szívem.Jól eső érzés fogott el zsigerből

nem,dehogy! a családomat elfogadtam embernek ...többnyire.

nem vagyok nőgyűlölő! butaság,hibás elmélet,mindig a rosszat....ejnye.

2014. nov. 5. 17:13
 32/49 anonim ***** válasza:

26# védelmébe szállok, mert én is tapasztaltam többször is, hogy egyáltalán nem érdeklem a nőket. Hiába tartanak sokan műveltnek értelmesnek, okosnak megbízhatónak, egyszerűen nem érdeklem a nőket. Nem hibáztatom ezért őket, hisz szabad piaci kereskedelem van... :D

Mindenki olyan párt keres magának amilyet szeretne.

Van még egy dolog ami részben zavart a hozzászólásodban kérdező.

A helyesírás megléte, ez sajnos egy piedesztrám mert diszgráfiás vagyok. Nem sajnáltatom magam, de egy írott szöveg alapján sokszor engem is elítélnek.

Többször előfordul, hogy triviális hibákat vétek, és észre sem veszem őket.

De ennek ellenére értelmes férfinak tartom magam.

2014. nov. 5. 17:16
 33/49 anonim ***** válasza:
A védelmére kelhetsz, csak épp fölösleges. És de, sajnos hibáztatod a nőket. Alapvetően utálom, amikor valaki ennyire felülről magyaráz nekem csak azért, mert egy kis húsdarabbal több van a lába között. Ugyan ezek azok, akik azt hiszik, hogy a vélt vagy valós tulajdonságaik miatt alanyi jogon jár nekik a p**ci.
2014. nov. 5. 17:19
 34/49 anonim ***** válasza:
0%

xdddd

ha nem vagnam h mind ocsmany internetmoge bujo kisszuzr1bik vagytok siman fizetnek 1 milat aztan megneznem ahogy tepertek h mejiktekbe tegyem a bret a loveert. egymast gazolnatok le a lehetosegert sot utana konyorognetek h had lehesetek a baratnom. honet tudom ezt ??? onnan h minden no ijen. ja amugy nem a p0cs tesz minket dominansa hanem az ero te ostoba. xd

2014. nov. 5. 17:24
 35/49 anonim ***** válasza:
A tízes válaszoló vagyok. Az 53 százalékos válaszoló véleményeitől erősen elhatárolódnék.
2014. nov. 5. 17:31
 36/49 anonim ***** válasza:

Jézusom... Ma kezdtem el tanulni a rovásírást, de komolyan mondom, ez kutya ... a 34. hsz - hoz képest. :D

29 - es voltam.

2014. nov. 5. 17:32
 37/49 A kérdező kommentje:
Én a saját nézeteimet írtam le, és legfőképpen NŐKET kérdeztem, hogy ők is így gondolják-e... Csak megjegyezném. Azért köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 5. 19:28
 38/49 anonim ***** válasza:

Számomra az a legvonzóbb a teremtés egyes koronáiban, mikor pisis módjára bepukkadnak a viszautasítástól, majdan minden nőt egy ősi mesterséget végző egyedként bélyegeznek meg, magukat pedig hatalmas elszenvedőként állítják be, akiket bántanak a csúnya nénik.

Kisugárzás Uraim, kisugárzás! Ha a méreg dől belőletek, ne várjatok cukorkát.

A kérdésre komolyan válaszolva, nekem a humor.

2014. nov. 5. 19:57
 39/49 anonim ***** válasza:
hol látsz te itt urakat? :DDD
2014. nov. 5. 20:10
 40/49 anonim ***** válasza:

"hol látsz te itt urakat? :DDD"

Urakra manapság nincs igény.

2014. nov. 5. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!