Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem az ész a legvonzóbb tulajdonság, ami csak férfinak lehet?
"Kétlem, hogy életedben beszéltél már normálisan egy nővel. Vagy ha igen, gondolom kínosan végződött"
Minden nap normálisan beszélek a nőkkel, és nem szoktak kínosan végződni a beszélgetéseim. Az idősebb korosztály pedig kifejezetten értékelni szokta a társaságomat, mert ott még érték volt a műveltség, az udvariasság, és az intelligencia, ellentétben a mai generációval.
És miért általánosítok? Azért, mert jelenségekről nem lehet általánosítás nélkül beszélni. Ez pedig egy általános jelenség.
21 - es, téged sem az intelligenciádért szerethet a párod, így az írásképedből ítélve...
Aki fröcsög, az azért teszi, mert nem tud vagy tudott magának normális párt találni. Annyira ismerős ez... Nekem is volt olyan férfi ismerősöm, aki mindent kritizált amit mondtam. Amikor szerveztük az esküvőmet is, lehurrogott mindent. A vége már az volt, hogy miért nem farmerban megyünk be (WTF?! igen, szó szerint ezt mondta!) és minek a felesleges rongyrázás csak mert van pénzünk? Hozzáteszem, csak a szűk családi kör volt jelen, szülőkkel, nagyszülőkkel és tesókkal. Egy kis vacsora volt utána, semmi extra. Na aztán meguntam hogy rajtam vezeti le az önsajnálatát és többet szóba sem álltam vele.
Erről nem a többi nő tehet. Sokaknál az a probléma, hogy az idióta p.csákat célozzák meg (és ez a mondandóm kulcsmondata), így ne csodálkozzanak ha csak ilyen nőkkel van tapasztalatuk... Engem például sosem vonzott az izom meg a "menő csávók" sőt! A férjem is az egyszerű fekete farmer (még kék farmert sem húz) + ing + sportcipő verziós egyszerű férfi és az én szememben ő az igazi, nem kellene semmi pénzért semmilyen melírozott, feszülő pólós menő csávó.
Evvel nem értek egyet.
Vannak olyan nők, akik buta libák, és úgy is viselkednek, megismered őket, és már tudod is, hogy azok.
Viszont akiket szerintem te, kérdező, nem veszel figyelembe, azok a félénkebb lányok, akiket ha megismersz, normálisnak tűnnek, mert visszahúzódóak, és félénkek, úgymond nem mernek úgy viselkedni, mint egy r*banc. De közben ők is az izmos rosszfiúra vágynak. Hidd el, sok ilyen lány is van, ismertem is néhányat.
Aztán van az a vékony réteg, aki tényleg normális.
Egyébként a fiúknál is megvan ez a 3 kategória:
-rosszfiú és kimutatja
-félénkebb, ezért nem viselkedik rosszfiúsan, közben őt sem érdeklik a normális lányok, csak a r*bancok
-normális, intelligens fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!