Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem az ész a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem az ész a legvonzóbb tulajdonság, ami csak férfinak lehet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom, amikor egy fiú okos, oda vagyok ezért, bármilyen módon is mutatkozik ez meg. Beindulok tőle, és rengeteget dob a megítélésemen róla. Most már alap dolognak számít nálam, mivel nem csak vonzódom hozzá, de rettentően fel is nézek egy olyan emberre, aki okos. Más is így van ezzel?
2014. nov. 5. 16:21
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%
minden not csak a kulso es a penz erdekel nincs kvitel van amejik torelansab mint masok mert ronda vagy tul huje manipulalni a csavokat de az atlag es az atlag+ spine mindenet megtesz hogy gazdag lehesen es a tobi spine o irigyelje. ijenek a nok ezvan. fiataloknal a ugyanez a kulsovel.
2014. nov. 5. 16:57
 22/49 anonim ***** válasza:
Nem kell ordítani és nem kell általánosítani sem. Vagy de, általánosítsunk és akkor miért nem olyan lányokkal foglalkozik, akiket nem csak az izmok érdekelnek? Ha én megtudom találni az én célközönségem anélkül, hogy lehordanék egy csomó embert, benne miért nincs annyi intelligencia, hogy ezt megtegye?
2014. nov. 5. 16:57
 23/49 A kérdező kommentje:
Pár idióta liba biztos van, akiket csak az izmok érdekelnek, de ez nagyon nem a többség. Nagyon nem. Nem tudom, ti hol éltek.
2014. nov. 5. 17:03
 24/49 anonim ***** válasza:
hol elunk szerinted ahol te es itt ez van amit irtam penz es kulso semmi mas. ja igen amikor kerdore vonjak a falytadat akkor azonal kezdtek mind hazudozni h jahatnemisigyvan aztan megis minden jocsaj a penzes izmos arcokal van szoval stfu.
2014. nov. 5. 17:06
 25/49 anonim ***** válasza:
kérdező: a vicctrollok ellen a leghatásosabb, ha ignorálod. ;)
2014. nov. 5. 17:07
 26/49 anonim ***** válasza:

"Kétlem, hogy életedben beszéltél már normálisan egy nővel. Vagy ha igen, gondolom kínosan végződött"

Minden nap normálisan beszélek a nőkkel, és nem szoktak kínosan végződni a beszélgetéseim. Az idősebb korosztály pedig kifejezetten értékelni szokta a társaságomat, mert ott még érték volt a műveltség, az udvariasság, és az intelligencia, ellentétben a mai generációval.

És miért általánosítok? Azért, mert jelenségekről nem lehet általánosítás nélkül beszélni. Ez pedig egy általános jelenség.

2014. nov. 5. 17:08
 27/49 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztalom. Milyen érdekes. Azt viszont rengetegszer tapasztaltam, hogy hímek próbálnak megvenni ilyen-olyan eszközökkel, még sem általánosítok, hogy minden hím ilyen. De akár meg is tehetném a logikád szerint.:)
2014. nov. 5. 17:10
 28/49 anonim ***** válasza:
Az okos férfiak akkor jönnek a lányoknál amikor a kigyúrt falubikáitól már csömört kaptak. De igazi szenvedélyt sose fognak irátnuk érezni.
2014. nov. 5. 17:11
 29/49 anonim ***** válasza:

21 - es, téged sem az intelligenciádért szerethet a párod, így az írásképedből ítélve...

Aki fröcsög, az azért teszi, mert nem tud vagy tudott magának normális párt találni. Annyira ismerős ez... Nekem is volt olyan férfi ismerősöm, aki mindent kritizált amit mondtam. Amikor szerveztük az esküvőmet is, lehurrogott mindent. A vége már az volt, hogy miért nem farmerban megyünk be (WTF?! igen, szó szerint ezt mondta!) és minek a felesleges rongyrázás csak mert van pénzünk? Hozzáteszem, csak a szűk családi kör volt jelen, szülőkkel, nagyszülőkkel és tesókkal. Egy kis vacsora volt utána, semmi extra. Na aztán meguntam hogy rajtam vezeti le az önsajnálatát és többet szóba sem álltam vele.

Erről nem a többi nő tehet. Sokaknál az a probléma, hogy az idióta p.csákat célozzák meg (és ez a mondandóm kulcsmondata), így ne csodálkozzanak ha csak ilyen nőkkel van tapasztalatuk... Engem például sosem vonzott az izom meg a "menő csávók" sőt! A férjem is az egyszerű fekete farmer (még kék farmert sem húz) + ing + sportcipő verziós egyszerű férfi és az én szememben ő az igazi, nem kellene semmi pénzért semmilyen melírozott, feszülő pólós menő csávó.

2014. nov. 5. 17:12
 30/49 anonim ***** válasza:
43%

Evvel nem értek egyet.

Vannak olyan nők, akik buta libák, és úgy is viselkednek, megismered őket, és már tudod is, hogy azok.

Viszont akiket szerintem te, kérdező, nem veszel figyelembe, azok a félénkebb lányok, akiket ha megismersz, normálisnak tűnnek, mert visszahúzódóak, és félénkek, úgymond nem mernek úgy viselkedni, mint egy r*banc. De közben ők is az izmos rosszfiúra vágynak. Hidd el, sok ilyen lány is van, ismertem is néhányat.

Aztán van az a vékony réteg, aki tényleg normális.

Egyébként a fiúknál is megvan ez a 3 kategória:

-rosszfiú és kimutatja

-félénkebb, ezért nem viselkedik rosszfiúsan, közben őt sem érdeklik a normális lányok, csak a r*bancok

-normális, intelligens fiú

2014. nov. 5. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!