Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt fiatal tanárbácsi, aki kijavítaná ezt az őszinte dolgozatom? (Többi lent)
Kedves kérdező! Több ilyen csaj kellene, mint te! Szeretem a fiatalokat-na nem kell rosszra gondolni. A női kollégám többsége unalmas. Veled viszont szívesen megismerkednék. Ha úgy tetszik, nézhetnéd, ahogy javítom a dolgozatokat. :D
32/F
Annyira együtt tudok Veled érezni, kedves Kérdező! Mondjuk nálam nem kifejezetten arról van szó, hogy általánosságban a tanárokba zúgok bele, én csak egybe zúgtam bele, de belé nagyon. Most vagyok végzős gimnazista, de már az első gimis évem óta megőrülök ezért a tanárért. Nagyon vonzódom hozzá, és annyi minden megfogott benne stílusban és belsőleg is. Irtó rossz érzés, főleg mivel tudom, hogy teljes mértékben lehetetlen! Próbálkozni soha nem próbálkoztam, meg nem is fogok nyilván!...nem vagyok h*lye, egyikünknek sem akarok rosszat, de az álmodozás azért bőven jelen van, sajnos. :)
18L
Hallgassátok meg! :) Én ezzel a zenével vígasztaltam magam
https://www.youtube.com/watch?v=Wlr2bbXYfno
Busted: What i go to school for
Busted: Ezért járok suliba
A hangja szól a fejemben
Míg a könyvet bámulom meredten
Csak pár barátom tudja
Hogy a másik oldalnak vagyok rabja
Megküzdök a központi helyért
Jól láthassam azt a cuki fejét
Az a sok szép lány a csoportban
Tudom, hogy sokuk ugyanígy van
[K]
Ezért járok suliba
Soha nem unalmas az órája
Mondhatod, hogy nem vagyok normális
De ha látnád, oda lennél te is
Ezért járok suliba
Soha nem unalmas az órája
Volt már jó pasim néhány
De ő lenne a legpazarabb példány
Holnap hétfő, suli van
Holnap hétfő, suli van
Jó, hát lehet, idősebb
És nem a legegyszerűbb eset
Nem tudok róla, hogy lenne valakije
Lehet egyszer követni kéne
Felmásznék egy nagy fára
Megnézném, hogy néz ki a lakása
Milyen lehet natúrba
Nagyot esnék a betonra
[K]
Mindenki, akit tanítasz, tudja, mennyire különleges vagy
Mégis fenn kuksolsz az elefántcsonttornyodban
Látszik, hogy mennyire okos és fontos ember vagy
De lehetnél egy kicsit nyitottabb
Ha már miattad járunk suliba..
Ha bepakolna, és elmenne
Az egész szak összetörne
Mondjuk, ha engem elvinne
Magasról tennék a többire (L)
Ha már a zenéknél tartunk, van egy sorozat, amibe csak azért néztem bele, mert vannak jelenetek tanár-diák szerelemről. :)
Szerintem annyira édesek. Ki ismeri? :)
#14, én is ismerem, egy jó darabig folyamatosan néztem, csak aztán egy bizonyos idő után ellaposodott az egész sorozat, azért hagytam abba. De az Ezra-Aria részek mindig nagyon megfogtak! :)
#13, nagyon tetszik ez a szám...meg a fordítás is rohadt jó!:)
12. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!