Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Tényleg elvárjátok a fiúktól, hogy teljesen csupaszak legyenek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 16:56
1/10 anonim válasza:
Ha pihés a lábujjad, akkor elvisznek az Alkotmánybíróságra és lecsukatnak a ge...
2/10 anonim válasza:
A nők sem teljesen csupaszok, fogadok, hogy mindegyiken találnék szőrt.
3/10 anonim válasza:
Én speciel a hónalj, illet ágyék környékén várom a szőrtelenítést. És persze arcon, ha valakinek az áll jól. De inkább szakáll-borosta párti vagyok. De mellkas vagy hason szerintem legyen szőrös, férfiról van szó, nem kisfiúról. 20N
4/10 anonim válasza:
ha nem is azt hogy legyen csupasz, de azt elvárom hogy szőrtelenítsen (hónalj + intim területek)
de az milyenmár, hogy mi lányok szenvedjünk a pasiknak meg nem kell. minekünk is ugyanaz számít szépnek és igényesnek, ápoltnak.
19/L
5/10 anonim válasza:
Nem, inkább pont azt szeretem, ha mindenhol szőrös valaki ahol nő rajta.
6/10 anonim válasza:
4. Ez azért nem teljesen igaz, a pasik legalább 90 százalékának tetszik jobban a csupasz nő, míg a nők ízlése nem ennyire egyértelmű, sokan nem szeretik a csupasz meztelen csiga kisfiúkat, hanem a férfiasabb szőrös fazont.
7/10 anonim válasza:
én imádom ha a hasam alja/ágyéka szőrös,azt viszont utálom,ha borostás az arca vagy szőrös a háta és a hónalja meg ne legyen kutya picit vágja le..
8/10 anonim válasza:
fújj :D nem az én hasam alja,hanem a pasié! 19/L
10/10 anonim válasza:
7. Cekci lehetsz szőrös hassal...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!