Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt fiatal tanárbácsi, aki kijavítaná ezt az őszinte dolgozatom? (Többi lent)
Én tényleg tanár vagyok, s az a baj, hogy nem teljesen a valóságtól elrugaszkodott ez, Uraim. Miután már tíz éve a pályán voltam elkezdtek így nézni rám a diáklányok. No, nem kell minden lányra gondolni, de akadtak. Benne lenni nem olyan rózsás élmény mint látni egy Kovi filmben....
Kérdező: csúnyán meg lehet ütni a bokáját mind a két félnek egy tényleges "akció" után. De amíg csak vágyakozol, addig nincs baj.
a verbális fogalmazásod egész jó:)
most a nonverbális és/vagy orális önkifejezésedre is kíváncsi lennék;)
29/F
Fétis lehet talán. De lehet, kinövöd majd. Attól is függ, hány éves vagy. 14-nek tippellek.
egy fiatal tanárbácsi :D
Hihető vagy sem, 23 éves vagyok. Kaptam egy-két üzenetet, amiben azt tanácsolták, hogy először érettségizzek le, aztán mehet a "tanárosdi". Most a tudtotokra adom, hogy ezen én már túl vagyok. Mondjuk, mivel egy ilyen kérdést tettem fel, ez itt nem látszik meg, ugye? :)
Én is azt hittem, hogy majd kinövöm, 12 éves korom óta arra várok! Érdekes, nem? :) Bár ilyen egyszerű lenne. Egyébként, ha apafigura kéne, az nekem van itthon..:)
Hát ez elég érdekes. Nálunk sok fiatal helyes/aranyos tanár van, és természetesen itt is akadnak leányzók, akik bele-belezúgnak egyikükbe, de én szerencsére nem vagyok köztük. :) Kivétel nélkül mindegyikkel nagyon jó a kapcsolatom, ahogy rajtam kívül minden más diáknak is, ugyanis egyáltalán nem nehéz jóban lenni velük, mert irtó kedvesek, és szeretnek mindenkit. :) Mondjuk minden rosszban van valami jó: néha elég félreérthető tud lenni, ha egy tanár túl kedves veled, legelőször én is úgy jártam, hogy egyikőjüktől félreértelmeztem ezt-azt, de miután jobban megismertem, rájöttem, hogy igazából mindenkivel ilyen kedves, ilyen a természete. És szerintem ez remek dolog. De van erre ellenpélda is: fordult már elő korábban itt az iskolában, ahova járok, hogy egy tanár összejött a diákjával. De ezt mindenki csak érettségi után tudta meg. :)
Egyébként a te "fétised" elég érdekes, nem hiszem, hogy sok ilyen ember létezik. Viszont egy dologban nagyon rokonléleknek érzem magam veled: én is hihetetlenül rajongok a pasi tanárokért. :) A különbség viszont, hogy én - hál' istennek - nem leszek beléjük szerelmes. Azaz hogy eddig még nem fordult elő, szerencsére. :) De ilyen furi dolgokat én is művelek néha, hogy "lesem minden mozdulatát, azon gondolkodva, mi jár a fejében", ahogy írtad. De én ezt magamnál csak egyszerű rajongásnak nevezném, mert továbbgondolva azt már sehogy nem bírom elképzelni, hogy vele csókolózok, meg vele fekszem egy ágyba, stb. Én megragadok ezen a rajongás szinten. :) Mint valami mentor, vagy példakép, akit imádok, mert aranyos, és tisztelek, mert nagyon intelligens.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!