Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy oldjátok meg, ha megvan?
sztem meg mondd meg neki... Ne érje meglepetés, ha elkalandozna.
Meg aztán ilyenkor fokozottan fontos a tisztaság, ezt egy normális ffi megérti. Férfiről beszélek.
Először is érdemes lenne elgondolkozni azon, elég érett vagy-e a párkapcsolatra, elég jó-e a kapcsolatod a barátoddal. Ezt a legkevésbé sem bántásként mondom, de azért gondolj már bele, együtt jársz valakivel, és annyit nem mersz neki elmondani, hogy "valószínűleg megjön a hétvégén". A fiú jó esetben tudja, miről van szó.
Ha elmész a fürdőszobába, akkor előtte szólsz neki, és akkor tudja, hogy ott vagy, nyilván nem fog rád nyitni. Bár jobb helyeken zárni lehet az ilyen helyiségeket. Ezen kívül pedig nyilván ne táncikálj előtte egy szál betétes bugyiban, és akkor nem fogja látni...
Nyugodtan mondd meg neki! Amikor a kapcsolatunk elején egyszer a páromnál aludtam, az éjszaka közepén jött meg, egy héttel előbb, mint kellett volna... nem ébredtem fel rá, reggelre átázott a lepedő...
Közöltem vele, hogy sorry, és kértem egy tiszta lepedőt... amíg előkotorta, rendbe tettem magam, aztán bevágtam a mosógépbe. Nem akadt fenn rajta, tudta, hogy ez a női lét velejárója.
Ha egy kapcsolatban ilyet, hogy most fog megjönni, nem lehet elmondani, akkor ott elég komoly kommunikációs problémák vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!