Akinek a babája 15-16hónapos és jön a tesó vagy már megvan, hogy oldjátok meg a babakocsi dolgot?
Gratulálok a babákhoz!
Ezen én is kezdhetek el gondolkozni,mert tegnap teszteltem pozitívat.Nekem 7 hónapos a lányom!
Személy szerint a babakocsira szavazok,mert még annyi idősen is kicsi lesz,hogy állva kibírjon egy 1 órás sétát szerintem.
OFF:milyen érzés ekkora korkülönbséggel bevállalni a babát?Bocsi a kérdésért,de azt hittem,egyedül vagyok ezzel,és jó hogy valakit kérdezhetek.
Lányom 17 hós, 23 hetes vagyok. Én max testvérfellépőt veszek,azt mindneképp, testvérkocsit nem látom életképesnek, hisz már szalad most is a lányom. Addigra sétáljon csak melletünk a játszótérig, ott meg rohangálhat, vissz ameg jöhet a testvérfellépőn is. NEm hiszem, hogy kihasznánám a testvérkocsit.
dE persze ahol kisebb a korküönbség, elkerülhetetlen..
1 válaszoló :Garatula!!
Mi terveztük a tesót szinte az első próbálkozásunknál sikerült!:))
30 évesen szültem az elsőt és semmi képen nem akartunk sokat várni,mert hát én sem leszek fiatalabb!Nagyon jó,a párom sokat segít meg hát a lányom is egy jó gyerek.F
sziasztok! nálunk is ennyi lesz a korkülönbség! :) december 30-ra várjuk a kistesót, a fiam most lesz 13 hónapos! én az elején iszonyúan frászoltam (védekezés mellett lettem terhes ismét), most meg már be vagyok zsongva! alig várom, hogy együtt legyünk mindannyian :)
a fiam egyre ügyesebben jár, szerintem év végére szaladni fog. ennek ellenére az elején mi sem tervezünk hármasban önálló kiruccanást, bevetjük kíséretnek az összes barátnőt, szabad nagyit, na és apát ha lesz ideje. aztán a kicsit kenguruban fogom vinni azt hiszem, a nagyot kocsiban - ha az utóbbira nem lesz hajlandó (mert már most is hiszti van belőle), akkor kicsi a kocsiba, a nagy pedig tesófellépőt kap. majd meglátjuk... mivel a nagyfiú ennyire utálja már most a kocsit, testvérkocsiban már nem is gondolkodom.
Jó babavárást Nektek!
hihi :) Téged is nyaggatnak az ismerősök, hogy szilveszteri gyerek lesz-e? én jobban szeretném, ha két ünnep közt jönne, vagy szilveszter után, mert akkor tuti nem kell kergetni a fogadott szülésznőt és dokit...
Kislány, vagy kisfiú lesz a pici? a lányod ugye nem érti ezt a tesókérdést? az én fiam legalábbis ehhez még nagyon baba :) majd jól meglepődik...
Ha lesz energiád, írj még! olyan jó olvasni, hogy más is van hasonló cipőben! :)
minden jót mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!