Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csók az így működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók az így működik?

Figyelt kérdés
A csók annyiból áll hogy az egyik fél a másik fél felső ajkát a másik pedig a párja alsó ajkát puszilja meg?
2014. nov. 3. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdetnek nem rossz. De utána úgy is jön minden magától. Ösztönösen
2014. nov. 3. 01:04
 2/6 A kérdező kommentje:
És van valami szabály vagy megszokás hogy a fiú vagy a lány melyik ajkat csókolja meg vagy mikor hogy?
2014. nov. 3. 01:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Hülye vagy?

Arra van szabály, hogy a gombokat melyik kézzel kezded el nyomkodni, és hogy hogyan követi a jobb a balt?

Ne kelljen már mindenhez leírás.

Élj egy kicsit, és rájössz, hogy megy magától is.

2014. nov. 3. 01:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak tudod mióta élek nem volt még barátnőm és kicsit parázok hogy mi van akkor ha esetleg még is lesz hogy ne rontsak el semmit szerintem ez érthető
2014. nov. 3. 01:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem rontod el, ha nem leírás alapján próbálod csinálni, hanem ahogy jön magától. Nincsenek szabályai, összeteszitek a szátokat aztán utána azt csináljátok ami éppen jól esik.
2014. nov. 3. 01:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem érthető számomra ez sem.

Én senkitől soha nem kérdeztem, mégis jött magától a csajnál.

Aki ettől is parázik, az ne csajozzon.

2014. nov. 3. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!