Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok nekem rövid, egysoros idézeteket vagy hasonlókat ami kifejezi h mi a szerelem vagy arról szól?
google a jo barátod...
www.google.hu--->szerelmes idézetek...--->8000000000találat
Nem mondom, hogy szeress,
azt sem, hogy gondolj rám!
Ha szíved nem mondja,
Én miért mondanám?...
Ne titkold el, mi szívedben él, nem kell, hogy szebb, s jobb legyél. Nem hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad.
Mióta veled vagyok mindig csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol.
Az igaz szerelem egy csodás dolog,testeden melegborzongás fut át
ha csak a nevét kimondod,szememid könyben áznak ha meglátod,
hangja akár a legszebb énekesmadáré cseng füledben.Érintése akár
a legfinomabb selyem,ha átölel,mintha teste-det az övéhez tervezték
volna,beleolvatsz.Néha úgy érzed a szived szakad ketté mikor rá
gondolsz,de nagyon szereted és bármit megtennéll érte,ha kell akkor
meghalnál,csak hogy ő tovább élhessen
Akit szeretsz viszont szeret
Lelke érted remeg
Szeme téged keres
Szíve neked veret
Tehát akit szeretsz viszont szeret!
Féltelek, ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád mint egy angyal, hisz te vagy, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal...
Körülölel a sötét, néznek a csillagok, gondolatban most melletted vagyok. Nézem ahogy alszol, vigyázom álmod, halkan suttogva jó éjszakát kívánok!
Nem várhatom el, nem is kérem,
Hogy a féltett álmod add fel értem.
Ám ha számodra fontos a létezésem,
Ezt úgysem kell külön kérnem.
Minden percben újraélem a múltam árnyé-kát,
Minden egyes álom és könny emlékeztet rád.
Miért vártam, ha nincs válasz, és nincsen visszaút,
És minden emlék feltűnik, ha a múlt eszembe jut?
ezek a kedvenceim, tudom van köztük hosszabb is, és nem mindegyik megmagyarázza a szerelmet csak arról szól, de remélem találsz köztük olyat ami neked kell.
16/L
Reggel nem tudok enni, mert szeretlek!
Délben nem tudok enni, mert szeretlek!
Este nem tudok enni, mert szeretlek!
Éjszaka nem tudok aludni, mert éhes vagyok!
Biztos fájhat már a lábad, mert egész nap a fejembe jártál!
Akkor elviselhetetlen valakinek a hiánya, amikor meletted ül és tudod, sosem lehet a tiéd.
nekem ez az egyik kedvencem Coelho Paulo-tól:
Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.
www.egysoros.hu
ajánlom figyelmedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!