Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez is szerelem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Másfél hónapja járok egy sráccal. Mielőtt összejöttünk és az első két hétben kb., amikor találkoztunk mindig ott volt az a jóleső izgatottság a gyomromban. Amikor egy-egy nap nem tudtunk találkozni, akkor hiányzott.
Most azt vettem észre magamon, hogy már nem mindig van az az izgatott érzés bennem, mikor találkozunk. De most ha nem találkozunk, ugyanúgy, vagy még jobban hiányzik. Szeretek belenézni a szemébe, szeretem simogatni, szeretek a kedvére tenni. Aranyosnak találom a kis "dolgait". Szóval szeretem. Most is minden nap találkozunk, néha van egy-egy nap kihagyás. De msn-en beszélünk minden nap. De ez szerelem is? Annak ellenére, hogy már nincs mindig benne az a bizsergés a gyomromban?
szerintem is szerelem,de mondok valamit
ha túlgyakran találkoztok,meg dumáltok akármilyen nagy a szerelem megfogjátok unni egymást...elég heti 4 szer dumálni
nem kell minden nap........
talizni is elég heti 3szor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!