Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szerelem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nem az esetem (de nem is az esetem ellentéte), de mégis tetszik. Amikor meglátom mindig egyből izgatott leszek, hogy vajon beszélünk-e, észrevett-e, mit gondol rólam? Ha beszélek vele, vagy csak ha simán látom se tudok másra koncentrálni. Múltkor pl az egyik barátnőm mesét egy sztorit, Ő meg szembe jött velem a folyosón. Na 5 perc múlva azt vettem észre, hogy a barátnőm szólogat, hogy:" Hééé! Figyelsz? Itt vagy?"... Én eddig soha életemben nem pirultam el, de még tesi után se voltam még soha egy nagyon kicsit rózsaszín se, de mióta őt ismerem mindig mikor meglátom teljesen vörös leszek. Sót! Egész álló nap ő jár a fejembe... Akkor ez most szerelem?2011. okt. 11. 14:36
1/2 anonim válasza:
Még nem, de még lehet ha összejössz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!