Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e abban valami, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e abban valami, hogy a csajok/nők leginkább a világos/kék szemszínt preferálják, a sötét/barnát csak elfogaják ilyen felkiáltásokkal hogy "annyira azért nem rossz", meg "nem szabad, hogy számítson"?

Figyelt kérdés

Oké nyílván nem ez a fő szempont, de ha nem tetszik az ami a csávójuknak van az már régen rossz. Ahogy az is, ha ilyen felkiáltásokkal tűrik meg mint amiket fentebb írtam, mert "ez is benne volt a pakkban", de közben azért azt szerették volna, ha valami északi szemszíne lett volna (kék meg szürke meg ilyen "hej de szépek") aztán csak el van tűrve ha sötétebb van (Kivéve persze az etnikum, afrikaiak meg a délamerikai csajok náluk ez majdnem hogy "kötelező"). Hanem a "tőzsgyökeres" európaiak véleménye érdekel. (Nem a bevándorlók hanem a "retro európaiak").

Szóval adott a kérdés: Van akinek tetszik egyáltalán a sötétebb szemszín egy csávón, vagy tényleg az van amit hallok, hogy "jobb híján" "nem olyan rossz" "el kell fogadni" de közben meg senkinek sem jön be. (Fordítva hallok dícséreteket, szóval a srácoknak bejön ha egy csajnak sötétebb (nekem is) de fordítva még nem nagyon hallottam míg a kékszeműek hatalmas zászlón viszik a királyásgukat, még csasztuskát is írtak maguknak (elég undorító öntömjénezés!) "az a szíp az a szíp akinyek a szeme kík" (Ez amúgy valami árja népdal...?)

Na mindegy a kérdés adott: tetszik-e egyáltalán valakinek vagy sem? Ha igen akkor tényleg tetszik vagy csak rá van fogba (nem ér az sem most ha éppen az aktuális csávójuknak az van akkor azt éltetik most éppen hanem "általánosan" jónak tartják)

#teória #őrült #Quixote #nem teljesen beszámítható #ronda cigánybarna szemű ember #önt meg kellene ölni szokták mondogatni nekem
2014. nov. 1. 22:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem voltam elég pontos, a sötét alatt nagyon sötétet értettem, emellé jön egy "kis" szem, tényleg kicsi, ha vigyorgok akkor majdnem csak 2 csík marad a helyén és ha félig nyitom ki azt hiszik csukva van a szemem, hitték már emiatt, hoyg alszom! (nagyobb baj, hogy gyakran bevérzik meg az őszülés, de azok más lapra tartoznak)
2014. nov. 1. 22:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát ha már ezt is őrültnek mondjátok akkor nem tudom a legnagyobb teóriámhoz mit szólnátok - arról is fogok majd kérdezni csak valahogy röviden kell megfogalmazzam (különben prosztó módra nem olvassa el senki) úgyhogy annak kiírása nem ma lesz...
2014. nov. 1. 22:53
 13/16 Dredd Bíró válasza:

Ne dumálj hülyeségeket!

Antoni Banderassszzz az smafu?

BArna szemeit imádják a nők, de ha sötétebb szemre gondolsz akkor ne feledd amikor négerek mellett szőke kék szem csajokat látsz....

2014. nov. 1. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:

"Barna alatt a "majdnem feketét" értem, szóval nem az "arany" meg a "karamell" típust amit szeretnek dícsérni, hanem arra a fajtára amiben alap világosság mellett a pupilla alig látszik. "

Látom, nagyon nem akarod elfogadni, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy te elképzeled.

A barátomnak pont, hogy nagyon sötét barna a szeme. És pont arra mondom, hogy olyan titokzatos, vad tekintetet tud kölcsönözni.

A világosabb barna meg az "őzikés", szelíd.

2014. nov. 1. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Szeleteled a fingot...

Fogjuk már fel egy életre, hogy ahány ember, annyi ízlés. A barátom szeme szinte koromfekete, a haja is nagyon sötét barna, a bőre viszont inkább sápadt, világos. Így imádom.

2014. nov. 6. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki tetszik akkor a szemével együtt. Volt már olyan is hogy egy kék szemű szőke fiú tetszett meg, később meg egy sötét barna hajú majdnem fekete szemű. Nincs fix kritérium, hogy "na ennek a fiúnak barna a szeme tehát nem tetszik" mert minden szín lehet szép, csak attól függ kin.
2014. nov. 10. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!