Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek milyen lanyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek milyen lanyok jonnek be?

Figyelt kérdés
Kulsore ertem. Pl:szeretitek ha egy lany nem csont es bor de megsem duci de van 1kicsi hasa? Es kerlek ne adjatok idiota valaszokat ;)
2014. okt. 29. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. okt. 29. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Legyen mit markolni, de ne legyen dagadt, csak legyen jó csöcs meg segg ^^
2014. okt. 29. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Szeretem ha egy lány nem csont és bőr de mégsem duci, esetleg ha van egy kis hasa.
2014. okt. 29. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt szeretem, ha kedves és megértő, az senkit nem érdekel, hogy van-e kis hasa, vagy nincs.
2014. okt. 29. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem :S Én azt szeretem, amikor lapos az egész lány... 18/F
 6/9 anonim ***** válasza:

igen. 2-3 kiló fölösleg egyáltalán nem izgat ha a cicik és a popó formásak. amíg úgy általában az alakja nőies, addig baj nincs.

de ez még csak az alap, nekem azok jönnek be, akik ezenfelül ápoltak, igényesek, nőiesen, divatosan, csinosan öltözködnek.

7/9 anonim ***** válasza:

Nekem ő tetszik :) Gyönyörű az arca.

[link]

21/F

8/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat ;) :*
2014. okt. 29. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen egy kis has de ne dagadt jó ha van mit fogni.. Kerek és formás
2014. okt. 29. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!