Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Milyen kulfoldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Milyen kulfoldi sracok jonnek be?

Figyelt kérdés
A nemzetisegre gondolok. Indoklast is!:)
2013. júl. 15. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyenek. Mindenhol van szép, csúnya, buta, okos, kedves, szemét...stb. ember. Nem lehet így általánosítani. Értelmetlen a kérdésed.

Viszont nem szoktam szándékosan más nemzetiségek fiai között keresgélni, örülnék, ha ugyanaz lenne a szerelmemmel az anyanyelvünk.

De aztán senki sem tudja, hogy mit hoz a jövő, ugyanis a szerelemnek úgysem lehet parancsolni. :)

2013. júl. 15. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Britek, leginkább az akcentus miatt.
2013. júl. 15. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Nig'gerek 40 centis bré miatt
2013. júl. 15. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
A brit akcentus tényleg szexi, de az angolok ritkán helyesek. Az izraeli férfiak nagyon szexisek, de a ivrit nyelvet hallgatni nem öröm. Akárhogy gondolkodom, azt hiszem, mégiscsak a magyar srácok.....
2013. júl. 15. 22:30
 5/9 anonim válasza:

Németek*-* Na jó,nem a külsejük miatt(habár olyan cukik,amikor a le vannak égve,tiszta vörös a bőrük,csak a szőke hajuk és a kék szemük nem piros)

A viccet félretéve,nekem nagyon szimpatikus az általános német világnézet,munkához való hozzáállás.Itt lakom a Balatonon,sok germánnal találkozom,mindegyik egytől egyig kedves,mindig mosolyognak:)

2013. júl. 15. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én inkább az ázsiaiakat szeretem. Valahogy, a kinézetük is vonz, és jóval visszafogottabbak, konzervatívabbak. Én például el nem tudnám képzelni, hogy az út közepén vagy a villamoson csókolózzak a párommal és nézni is utálom, nem oda tartozik. Meg ilyesmi~ De a kört leszűkítve, inkább a Koreaiak, thaiwaniak.
2013. júl. 15. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:
De, igazából nekem bármilyen lehet, csak többször van, hogy egy ázsiain akad meg a szemem, szóval nem kifejezetten kizáró ok, ha valaki európai.
2013. júl. 15. 23:49
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat :))
2013. júl. 16. 07:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Az oroszok. :D

De nem mind. Van egy két haverom, akit helyesnek tartok.

19/L

2013. júl. 16. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!