Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy jogosan haragudtam meg?
Figyelt kérdés
A család nagyon azon van,hogy én dugjak.
Na,ők beszéltek egy csajjal,hogy hajtson rám.
A csaj nagyon csunya...
De miért pont ilyen csúnya,alpári lányt?:/
Azt gondolták,hogy nekem,csak ennyire futja...szebb csaj nem állna
Szóba velem...
Ezek alapján,ezt gondolták,nem?
Nagyon nem tetszett ez a dolog...
2014. okt. 28. 01:46
2/13 anonim válasza:
wtf? Mi az, hogy a család azt akarja, hogy dugj??? Egyáltalán honnan tudják mennyit dugsz??? Sokkot kaptam
3/13 A kérdező kommentje:
Tudják,hogy szüz vagyok.
2014. okt. 28. 02:20
4/13 anonim válasza:
Lehet attól félnek, hogy meleg vagy. Én az vagyok, és utólag tudtam meg, hogy énrám is rám akartak tukmálni egy csajt annó, mert ettől féltek. Hát de ha egyszer ez a helyzet, akkor hiába tukmálják rá a csajt az emberre, úgyse tudják megváltoztatni.
5/13 A kérdező kommentje:
Én hetero vagyok.
2014. okt. 28. 19:16
6/13 anonim válasza:
Hat.. Jogos hogy megharagudtal valami szinten.. De.. Nem biztos hogy azért azt a lányt, mert jobbra nem telne neked.. csak.. "ő akadt kéznél...?" nem tudom..
Amúgy hány éves vagy?
7/13 anonim válasza:
Mondd meg a családod tagjainak, hogy bízzák rád, kivel mikor mit csinálsz. Majd ha találsz egy neked megfelelő nőt, akkor szólsz nekik, de addig ne avatkozzanak a dolgodba.
8/13 anonim válasza:
Hány éves vagy haver? Ha 18, akkor hagy őket a francba. Aki rám akarna tukmálni egy csajt, annak olyan jobb csapottat bemosnék, hogy kifeküdne. Majd megtalálod te magad, nem kell azt ráerőszakolni az emberre. Nagy az Isten állatkertje.
9/13 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
Sokszor vitázunk ezért,de nem szállnak le rólam.
Folyton ezzel jönnek.."mikor lesz már csajod","mikor fogsz már dugni?"
Na meg folyton buliba hivnak.
2014. okt. 29. 21:15
10/13 anonim válasza:
Nem tudom miért lenne kötelező valakit felszedni, ha neked más a szándékod. 17 évesen meg nem kötelező dugni, attól, hogy sokan 13 évesen már megtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!