Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy anya fia szexuális kapcsolat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 19:38
21/25 anonim válasza:
Bár ez nem a vicc helye de gondoljátok végig:
Sex: a hímvessző benne van a vaginában
Következtetés: születésnél is benne van a fiú hímvesszője a vaginában valamilyen szinten (kivéve a császárnál) szóval a férfiak kb 99% ezen már átesett.
22/25 anonim válasza:
Ezt idézőjelben kell érteni "anya-fia",tehát fiatal fiú+idősebb nő,aki az anyja lehetne.
23/25 justdoit60 válasza:
Hát, sokan megköveztek, de én pont ma akarok kefélni anyámmal. Már vagy 5 éve izgat a gondolat, ma megteszem...
24/25 anonim válasza:
Lépjünk túl a vérfertözös,cigányos anekdótákon.
Én olyat halottam ,hogy a durván testi fogyatékos gyereken az anya "segitett".
Nyilván barátnő szóbasem jöhetett,a prostik is simán sarkon fordulnak. Nem marad sok lehetöség.
25/25 anonim válasza:
Létezik. De akikkel megtörtént titokban tartják. És nem csak abban a népcsoportban, hanem műveltebbeknél is. Ők biztos fokozottan vigyáznak a fogamzásgátlásra. Nálunk törvény bünteti, de sok országban nem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!