Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ezt bevállalnátok?
Figyelt kérdés
ha lehetne hogy ti is szüljetek nem csak a nők vagy a párotok helyett ti szülnétek bevállalnátok ? írjátok le azt is hogy miért igen vagy nem :))
megkérdeztem az egyik barátom ő azt mondta hogy "nem rontaná el az alakját" :D
2014. okt. 26. 13:51
2/13 anonim válasza:
Persze,szarnek az alakomra,ha megbizható a partner!
4/13 anonim válasza:
Ha a páromnak nem menne, akkor persze.
5/13 anonim válasza:
Én bevallálnam,ha lenne olyan nő aki őszintén szeretne engem
6/13 A kérdező kommentje:
de jó :)) aranyosak vagytok
2014. okt. 26. 13:58
7/13 anonim válasza:
Persze, nyilván nem azért, mert hű de jó dolog lehet, hanem azért, mert ha lenne párom akkor szeretném és ha ő szülne egy gyereket nekem és én is képes lennék rá, akkor szívesen viszonoznám és ezzel akár csomó probléma meg is oldódhatna, mert egy szülés után nyilván máshogyan tekintenék az életre és a családomra is.
8/13 anonim válasza:
a legdurvább dolgokon is csak mosolygok,de ez g*ci gusztustalan,undorító.Meg egy feladata van a nőnek,azért létezik.
9/13 anonim válasza:
és neked mi a feladatod Apollyion te miért létezel?
10/13 anonim válasza:
hogy legyen köztetek olyan is aki megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!