Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rondának született, az akár el is áshatja magát?
Mert én úgy látom, hogy a párkeresésen kívül is egyre fontosabb a jó külső, pl. munkakeresésnél rengeteg helyen írják, hogy jó megjelenésű jelentkezőket keresnek, és nem csak ha pultosokról van szó.
Hogy párkeresésnél behozhatatlan hátrány, az tiszta sor. De ha emiatt melóm sem lesz, akkor nincs értelme rontanom a levegőt.
A kérdezőnek igaza van, engem is utasítottak már el munkahelyeken a külsőm miatt! Többször is előfordult már...
A lányoknál szintén nem vagyok sikeres!
Szabad György pedig új dimenziót nyitott a csúnyaság történelemkönyvében.
Munkánál még csak-csak elviselhető,bár én is kaptam már visszautasítást azért,mert a másik jelentkező jobban nézett ki,persze ezt így nem mondták a szemembe,de egyértelmű volt.Pedig igazából leltározni kellett volna,szóval a munkának semmi köze nem volt a kinézethez....
Kapcsolatnál meg teljesen egyértelmű,hogy manapság csak az számít,így én is szinte lemondtam már róla,hogy valaha is lehetek kapcsolatban egy nővel...
Csak nézzétek meg ezt a kérdést és válaszokat is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__62213..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!