Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki alacsonynak és rondának született, annak csak a szenvedés jut?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 18:11
5/16 anonim válasza:
hanyszor lesz meg ez a kerdes felteve ma?
nem a magassagoddal van baj hanem az onbizalmaddal.azon kivul lehet a gondolkodasmodod vagy a viselkedesed a gond.
ha ezeket nem birod felfogni akkor meg sikhulye vagy!
6/16 anonim válasza:
Kib@szottul unalmas már a téma, nem óhajtjátok befejezni?
7/16 anonim válasza:
Ti nem bírjátok felfogni, h aki alacsony és ronda, az egyszerűen nem kell senkinek. Önbizalomtól, gondolkodásmódtól, mindentől függetlenül.
8/16 anonim válasza:
Sajnos igen. Én is alacsony, ronda srác vagyok és a lányok szeretnek bántani, csak, mert nem vagyok jó pasi, pedig én úgy tudnék szeretni egy lányt, de senkinek sem kell a szeretetem. :'(
9/16 anonim válasza:
Nem független, lány vagyok, magas és szép és volt már egy két érdekes pasim... Csak önbizalom és kiállás. És NE SAJNÁLTASD MAGAD!!!! az nagyon kiábrándító...
10/16 anonim válasza:
Ja, értem, szóval ez marad...Aki persze valóban segítséget kér, annak kérdését törlik. Vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!