Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz, hogy én nem tartom magam ronda srácnak, ellenben sok lány rondának nevezett vagy nevez?

Figyelt kérdés
Amúgy ennek ellenére, hogy állítólag nagyon ronda vagyok, már smároltam több lánnyal is és volt szexuális kalandom is, de tényleg nagyon keményen kell tepernem, küzdenem, hogy egyáltalán egy találka is összejöjjön egy lánnyal hát még a csók is társai. Szóval tudom, hogy nem vagyok egy álompasi külsőre, de nem értem mi ez a rondázás, inkább átlagosnak mondanám magamat. Meg észrevettem, hogy sok lány dícséri a személyiségem, akik így látatlanban neten ismertek meg, van is pár lány barátom, ők kedvelnek és keresnek is meg hívnak ide-oda folyton, de persze úgy, mint férfi nem vonzódnak hozzám, mert szerintem nem akarnak megbántani, de ők is rondának tartanak. Amúgy volt egy lány barátom, akivel sikerült végül kavarnom, csók, tipi-tapi, petting is összejött, aztán ő is behúzta a féket valamiért, de mikor kérdeztem, hogy ő is rondának tart azt hazudta, hogy nagyon helyes srácnak tart.
2014. júl. 6. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Küldj képet, és tudok válaszolni;)
2014. júl. 6. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Remélem tudod,hogy vannak sokan mások,akiknek még ennyi sem jut... köztük jómagam is.Pedig én ronda sem vagyok...

Amúgy felőlem annak gondolod magad aminek szeretnéd,nekem még lány barátom sem volt soha,konkrétan beszélgetni nem állnak le velem,mondhatni magasról tesznek rám.

2014. júl. 6. 23:45
 3/3 anonim ***** válasza:
dettó, csak én lány vagyok
2014. júl. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!