Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szembe jön veled az utcán egy született vörös hajú, szeplős nő, mi a legelső gondolatod?
Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiság. Nemet és kort írjatok.2014. júl. 17. 01:50
2/17 anonim válasza:
Ez függ attól hogy néz ki pl arca teste. Amúgy az hogy jujj de együtt lehetnék vele...
21/F
3/17 anonim válasza:
Ha tetszik, akkor inkább nem írnám itt le... ;)
25f
4/17 anonim válasza:
Akkor az meg az én kérdésem lenne hogyha tényleg szép csajszi akkor : le szólítanátok, esetleg mit mondanátok neki?:dd
5/17 anonim válasza:
leszolitanam megkerdeznem hogy az en Isteni tarsasagomba nem-e szeretne elfogyasztani valamilyen italt
7/17 anonim válasza:
Az én esetemben,nem az utcán láttam ezt a gyönyörű nőtípust,hanem csomagot szállítottam neki.-Sajnos férjnél volt,nem is értem ez miért is volt akadály.....(?)
8/17 anonim válasza:
Hogy az oviban a homokózban Jocó meg a haverok forgatják a lapátot.
9/17 anonim válasza:
A Belga a király édes istenem XD
Nekem az a South Park rész jut eszembe... lélktelenek és nem bírják a napot, DEE vannak köztük a fényen járók!!
10/17 A kérdező kommentje:
9-es :) - Ezt a részt én is láttam...
/Kort és nemet nem írtál és egy másik kedves válaszadó sem./
2014. júl. 17. 02:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!