Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Bejön nektek a lányokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bejön nektek a lányokon az ilyen nadrág? Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

aminek magas a dereka

2014. okt. 24. 11:31
1 2
 11/16 Hercegnő_: ) ***** válasza:
83%

Pedig régen ez volt a divat.

És ez a nadrág szépen kiemeli a nő karcsú vonalait és a szép alakját.Bár tényleg nem valami szépek.

Szerintem a többségnek is azért nem tetszik,mert már nem nagyon van divatban,a fiúk nem ehez a látványhoz vannak hozzászokva,ők szeretik ha minden kint van..

2014. okt. 24. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Tevepata nadrág :D
2014. okt. 24. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
neeem
2014. okt. 24. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Én az ilyen gatyát max akkor hordanám, ha nagyon fázós vagyok, de természetesen olyan pólóval, ami hosszú és eltakarja hogy ott van a dereka fent :D Ezt még a pasik is elnéznék szerintem :D Nem is tudom elképzelni, hogy van olyan, aki így hordja :D
2014. okt. 24. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem a cicanacis csajok jönnek be, az nagyon izgató és szexi! de a szoknyás lányok is bejönnek, kár, hogy kevés az ilyen lány
2014. okt. 24. 15:42
 16/16 Numberka1 válasza:

Akinek karcsú a dereka és kerek a feneke, annak minden nadrág jól áll. Szerintem mindenféle ruhát lehet szexisen is viselni és tramplin is. Azt, hogy valakinek bejön-e valami, azt nem nagyon lehet megindokolni. Ízlések és pofonok változnak (mint a fentebbi válaszok is mutatják) Nekem a csajokon csak 4 dologtól ráz a hideg:

1. Csalánszopó száj

2. Rajzolt szemöldök

3. Feltöltött mellek

4. Ha a melltartó pántja kilóg a ruhából

2020. aug. 14. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!