Fiuk nektek bejon a lanyokon a mustar szinu nadrag?
Semmilyen nadrág nem jön be lányokon. Illetve az ilyen szövetnadrág még elmegy: [link]
Ilyet meg nem nagyon szoktak hordani.
55-ös, az eddigi válaszaid alapján meg sem lepődök hogy semmilyen nadrág nem tetszik neked a lányokon. (eléggé felismerhető vagy az írásod alapján)
Ami szerinted meg jó, az olyan rusnya, hogy nem csoda hogy nem hordja senki.
"55-ös, az eddigi válaszaid alapján meg sem lepődök hogy semmilyen nadrág nem tetszik neked a lányokon. (eléggé felismerhető vagy az írásod alapján)"
Hűha, lebuktam :DD
Arról nem én tehetek, hogy a mai fiataloknak nincs ízlése (tisztelet a kivételnek), s nemi identitászavarral is küszködnek. Én csak a véleményemet írom le.
Az pedig, hogy egy viszonylag elegáns szövetnadrágot rusnyának nevezel téged minősít.
Bocs már, hogy kosztümnadrágot alkalomra hordok / hordanak, nem pedig a sarki boltba.
Ha fekete lenne, nem lenne éppen rövid, és csinosan állna a nőn, meg egy szebb cipő lenne rajta, akkor nem lenne csúnya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!