Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagy divat, most a lányokon a rövidnadrág fekete harisnyával alatta. Mi az a lányok combján a sötétebb színű a harisnya legfelső részén a nadrág takarásában?
Nehéz megkérdezni de aki viseli lehet tudja. :-)
Sötétebb anyag a harisnya végén.
"Lehet úgy viselni, hogy mindennek lehet nevezni, csak prolinak nem. De tény, hogy ebben az országban a legtöbben képtelenek rá."
Maradjunk annyiban, hogy ízlésekről vitatkozni nem lehet, eképpen elég ostobán tetted, hogy megpróbáltál egy rahedli oldal kilinkelésével rácáfolni, hogy szerintem mi a proli. Továbbra is fenntartom, hogy -különösen farmersorttal- lepukkant, tróger hatást kelt. Ha neked így tetszik, hordd nyugodtan, én 99%, hogy túlélem, csak elmondtam a véleményemet.
Először is nem harisnya, hanem harisnyanadrág van rajtuk. Amit kérdezel az a harisnyanadrág nadrág (vagy bugyi) része.
A képek szerintem teljesen jók, én is így viselem és nem érzem magam prolinak még a szaggatott farmershortban sem.
300 forintos harisnyanadrágot nem érdemes venni, mert a legolcsóbb a legdrágább.
A fekete azért menő, mert divatos, mindenhez megy, de persze nem szabad, hogy minden fekete legyen, mert az "gyászhuszár".
Ha mégis combfixet veszel akkor alá húzzál egy testszínű harisnyanadrágot!
Remélem segítettem! :-)
# 6
Szerintem a te megnyilvánulásod volt menthetetlenül ostoba. :) De semmi baj, jogod van hozzá!
Falstaff: a combfixes szett valóban kihívóbb, de épp azért veszi így az ember, hogy kihívóbb legyen, nem?
Egyébként nem csúszik le, de én jobban szeretem csak harisnyanadrággal viselni. A plusz combfix most már meleg is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!