Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan testi hibád, amit szégyellsz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 19:40
31/38 anonim válasza:
A hormonproblémám miatt szőrösebb vagyok, mint egy átlag nő és pattanásos is. Túl vékony vagyok, nem tudok hízni hiába eszek rendesen.
23/l
32/38 anonim válasza:
Sok miteszer van az orromon, arcomon, kicsit nagyobb a seggem (aránytalanabb a testemhez képest, mert nem vagyok elhízva, ez genetika), és enyhén balra görbül a farkam. 20/F
33/38 anonim válasza:
Nem szegyellem, de zavarni zavar egy picit.
Ha nevetek kicsit lehajlik az orrom..xd mint gyozikenek,pedig alapallasban nem nagy ,nem ilyan hegyes,semmi.
Az egyik kisajkam kilog a p.ncimbol, a masik teljesen normalis.
Kicsit zavarnak, de nem szegyellem, hisz ez is en vagyok :)
38/38 anonim válasza:
Hormonproblémák miatt olyan helyeken is felbukkan egy-egy fekete szőrszál, ahol semmi keresnivalója nem lenne.
(20-as, nekem gyengém a nagy orr, ne szégyelld;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!