Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan testi hibád, amit szégyellsz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 19:40
12/38 Mátranováki Fényevő válasza:
Testi hiba vagy extra alkatrész, ki hová sorolja, és ha nem is szégyellem, de semmiképp sem villogok vele, az a harmadik mellbimbóm..
15/38 anonim válasza:
Néha előjönnek 30 centis fémkarmok a kezeimből, megjegyzem jól mennek a citromsárga kezeslábasomhoz.
16/38 anonim válasza:
Régebben volt, amit szégyelltem. Hegek, enyhe túlsúly... Utóbbit leadtam, az előbbivel meg nem tudok mit csinálni, ismerve az okokat, ma már inkább büszke vagyok rá.
17/38 anonim válasza:
Nekem is a fogaim :( ha nevetek, úgy kell eltakarnom a számat a kezemmel, hogy ne látszódjonak ki az elülső csáré fogaim..
18/38 anonim válasza:
15-ös: Logan!!!! Azt hittem meghaltál!
Hívj fel!
üdv: Küklopsz
ja igen: én a szemeimet szégyellem... bár néha jól jön, nem tagadom :D
19/38 anonim válasza:
#11, lány vagyok.
Hogy lennék már fiú mellekkel és puncival? :D
9-es voltam.
20/38 anonim válasza:
nekem hatalmas az orrom
(már nem engedem azt se hogy lefényképezzenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!