Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb popsis, kisebb vagy közepes cici lányok, mennyire vagytok megelégedve a testi adottságaitokkal?
Mèg fiatal vagyok szóval remelem fog nõni a cicim,a seggem inkabb izomtalan,meg nagy is
En nem vagyok mehelegedve magammal
Sok bajom van a testemmel, sajnos.
Az alkatommal az baj, hogy széles a vállam és emiatt eleg fiúsan nézek ki. Egy normális pólót se tudok felvenni, ami jó derékban az vállban kicsi. Bár azok a pólók amiket a vézna kis páwáknak csinálnak az pont jó, ezt onnan tudom, hogy véletlenül az öcsém egyik felsőjét vettem fel. Na az tökéletesen állt. :D
A lábaim is nagyon görbék, rendesen rosszul vagyok ha meglátom tükörben, nagyon természetellenesen néz ki. :D
A melleimet utálom, nem elég, hogy kicsik, de még a formája se szép, plusz a bimbóudvarom is sokkal nagyobb az átlagnál.
A fenekem elég lapos, de ez nem baj, legalább ezen tudok változtatni. A puncimat se szeretem mert túlságosan kilógnak a kisajkak, nem csodálkoznék ha egyszer egy nagyobb széllökésben repülni kezedenék vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!