Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez annyira igazságtalan, mire megértem a testi kapcsolatokra már nincs lehetőségem?
Sosem késő. :)
De tényleg, mit szeretnél?
Annyira szerintem nem...
Szerintem még 30 év körül simán van esélyed találni valakit :)
Bár én fiatalabb vagyok de ha most 30 körül lennék nem zavarna a korod ha ismerkednénk. Sem a gyerkőc... sőt, őket szeretem. De még csak 24 vagyok, jóformán most kezdődik az életem..
Kitartás! És sok sikert neked.
Nekem nem biztos, hogy a gyerkőc, vagy a korod gondot okozna... családcentrikus vagyok. Tudom magamról viszont, hogy egy elég szűk kisebbséget alkotok. De pl. saját gyereket soha nem is szeretnék... szóval egy picit nagyobb gyerek már nem zavarna, de a csecsemőkkel, kis ovisokkal nehezen boldogulok.
Nekem inkább az visszataszító, ha egy nő szülés után elhagyja magát és igénytelen, ápolatlan lesz és veszít a nőiességéből.
Ha te nem ilyen vagy, még így is jó esélyekkel találhatsz valakit. Persze komolyra nehéz lesz valakit találni gyerek mellett, erre készülj fel! Szóval azt ajánlom, hogy ha komolyat szeretnél, ne engedd be az első utadba kerülő férfit az ágyadba, hanem ismerd meg jól és legyél őszinte vele.
23/F
Hát akkor majd megtanulod idővel, hogy a Te hozzáállásodtól függ az egész. :) Semmi mástól.
Valójában még fiatal vagy, csak bután látod a dolgokat. Annak kéne örülnöd, hogy van egy kis gyerkőcöd például. Igaz, hogy egyedül neveled, de számít rád és fontos vagy neki. Az anyukája vagy és csak rád számíthat.
Ezen felül pedig még így is lehet találni valakit... csak nehéz. Amúgy sem könnyű normális párt találni - akár huszonéves vagy, akár harmincas. Egy megfelelő párt találni az élet legnehezebb kihívásai közt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!