Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok és egy 57éves férfi jön be. Ez normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok...Szerintem ez nem normalis, de nem tudok ellene mit tenni...Először mikor megismertem nem kedveltem, de aztán olysn udvarias volt velem, hogy egyre jobban megkedveltem...Mindig is úgy viselkedett velem, mint "egy nővel" nem, mint egykislánnyal...Az is eszembe jutott, hogy azért is vonzódom hozzá, mert manapság.Tetszek neki többször tett már kétértelmű mondatokat is.. nagyon kevés a férfiaknál az udvariasság, meg azért is , mert sosem volt kó a kapcsolatom az apukámmal a nagypapámat nem ismertem, mert meghalt, de volt nevelő papám, de "cserbe" hagyott, mivel megcsalta a mamámat...Gondoltam ezekre is..Szerintetek?Ne hidjetek ribizlinek vagy ilyesmi nem vagyok az, barátom is 1 volt és még szűz vagyok..
2014. okt. 22. 19:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Alma, ez a részéről csak atyai (nagyatyai) kedvesség, nem a vonzalom jele. Lehet, hogy ezt te úgy érzed, mintha "nőként kezelne", de ez csak annak szól, hogy látja, hogy már nem vagy egészen gyerek és kedves akar lenni veled, egy kamasznak pedig nincs nagyobb dicséret, mintha felnőttként kezelik.

Viszont a saját érzéseidet tedd kicsit rendbe! Sok lánynak tetszenek idősebb pasik, te is csak egy vagy a sok közül, csak te épp extrémebb vagy, mert egy olyan pasit néztél ki, aki akár a nagyapád is lehetne.

Mindenki hajlamos beleszeretni a te korodban idősebb, karakteres férfiakba, ez teljesen természetes. De ez csak álmodozás szintjén oké. Lassan ez át fog értékelődni benned. Nem kell semmi drasztikusat tenned, ez lassú folyamat. Csak ne próbálj erre a vonzalomra építeni, mert az tévútra visz.

HA mégis tévednék és tényleg akarna tőled valamit a férfi, ne viszonozd. Ha egy 57 éves férfi egy 15 évessel kezd, akkor az a férfi valahol belül nagyon beteg és csak sérülhetsz egy ilyen kapcsolatban.

Egyébként azt gondolom, hogy nagyon hiányzik egy felnőtt férfi az életedből, de nem mint kapcsolat, hanem mint apa. Csak közben pasira is vágysz és ez a kettő valahol találkozott, ami szintén nem ritka. Próbáld meg magadban ezt feldolgozni. Az sem baj, ha keresel a környezetedben olyan felnőtt férfiakat (vagy inkább csak egyet, de az tényleg olyan legyen), akikkel nem ilyen terhelt a kapcsolatod, akik tudnak kicsit "apapótlékok" lenni, meghallgatnak, ha gondod van, kérdésed van, vagy támogatásra van szükséged.

Abszolút megértelek, nekem mind a két szülőm megvan, de mégsincs egyikkel sem valódi anya-fiú illetve apa-fiú kapcsolatom és hát így 30 felé már nem is hiszem, hogy ebben nagy változás lenne valaha. Pedig nagyon hiányzik.

Sosem lehet egészen pótolni egy szülőt, de nem is ez a lényeg, hanem hogy kapjál visszajelzéseket, ne menj tévútra.

Szerintem most épp egy ilyenen jársz, szerencsére még semmi igazán gáz dologba nem kezdtél bele, maradjon is ez így.

2014. okt. 22. 21:20
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Igazad lehet:)
2014. okt. 22. 21:31
 23/23 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális! Nem ezért vonzódsz hozzá, mert szereted, hanem mert az agyad úgy érzi hogy ő egy családtagod. Ő tölti be az apád szerepét. Nem kell ezen aggódni, csak ha le akarsz vele feküdni
2014. nov. 1. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!